Bug(?):Crashing when running specific Search - logs attached

Page 1 of 1 (6 items)
This post has 5 Replies | 0 Followers

Posts 166
Anthony | Forum Activity | Posted: Wed, Jan 14 2015 11:57 AM

Logos crashes when running a specific search:

<Root = lbs/el/αδης> AND {Speaker<Person Jesus>}

I ran some other searches it seemed to handle fine. This one crashes consistently, didn't find any more but I only tried two more. 

I have attached the log, but the error is here:

Error ID: 2181
Error detail: ArgumentException: Width and Height must be non-negative.

I found a couple threads that discussed it, but no exact solutions were given. They are threads from 2010, different version.

  1. https://community.logos.com/forums/p/11097/86827.aspx
  2. https://community.logos.com/forums/t/10923.aspx 

I am on the latest release (6.0b). 

1832.Logos.log 7723.LogosCrash.txt

Posts 26497
Forum MVP
Dave Hooton | Forum Activity | Replied: Wed, Jan 14 2015 12:30 PM

Anthony:
I am on the latest release (6.0b). 

the logs state 6.0a SR-5.

How exactly did you run the search. Does it crash only on NASB95?

You will get a better result using:

<Root = lbs/el/αδης> WITHIN {Speaker <Person Jesus>}

Does that crash Logos in the same circumstances?

Dave
===

Windows 10 & Android 8

Posts 166
Anthony | Forum Activity | Replied: Wed, Jan 14 2015 12:44 PM

Dave Hooton:
the logs state 6.0a SR-5.

Oops! you are correct, just checked the version to make sure. 

Dave Hooton:

You will get a better result using:

<Root = lbs/el/αδης> WITHIN {Speaker <Person Jesus>}

Yes Thanks, I'll change it up. 

I ran these searches fine:

<Root = lbs/el/γεεννα> AND {Speaker <Person Jesus>}

<Root = lbs/el/γεεννα> WITHIN {Speaker <Person Jesus>}

<Root = lbs/el/αδης> WITHIN {Speaker <Person Jesus>} <--- your suggestion

All those in NASB95. 

Then I ran <Root = lbs/el/αδης> AND {Speaker<Person Jesus>} in the ESV and it worked. Switched back NASB95 and it crashed. So yes, it seems proprietary to NASB95. 

Posts 26497
Forum MVP
Dave Hooton | Forum Activity | Replied: Wed, Jan 14 2015 12:55 PM

Check you have the latest version of NASB95 in Resource Info

LLS:1.0.71
2014-10-21T18:33:32Z
NASB95.logos4
RVI:NASBNT
2014-10-21T18:20:44Z
NASBNT.lbsrvi
RVI:NASBOT
2014-10-21T18:20:44Z
NASBOT.lbsrvi

The command update resources should get you the latest version.

If you have the same version, though try the command

reindex NASB95

Indexing should take a few minutes. Then re-try the search

Dave
===

Windows 10 & Android 8

Posts 166
Anthony | Forum Activity | Replied: Wed, Jan 14 2015 1:24 PM

Dave Hooton:

Check you have the latest version of NASB95 in Resource Info

LLS:1.0.71
2014-10-21T18:33:32Z
NASB95.logos4
RVI:NASBNT
2014-10-21T18:20:44Z
NASBNT.lbsrvi
RVI:NASBOT
2014-10-21T18:20:44Z
NASBOT.lbsrvi

The command update resources should get you the latest version.

If you have the same version, though try the command

reindex NASB95

Indexing should take a few minutes. Then re-try the search

Followed the instructions (I have same version) and it still does it. Here is a screenshot, it seems to almost load the ten results, then falls on its face:

Posts 9054
LogosEmployee

Thanks for reporting this; it will be fixed in 6.0b SR-1.

Page 1 of 1 (6 items) | RSS