Search

Search in sorted by
  • Re: 19.1 / Never ending indexing?

    Thanks Tom. It's all resolved today anyway! Not 100% sure but I suspect I had not re-booted after installing 19.1 (had only been in sleep mode). So... shut down last night.. Re-started this am.. and the inex icon read "30 minutes!" and then 30 minutes later it was gone..
    Posted to Logos 4 by Phil Kingsley on Tue, May 11 2010
  • 19.1 / Never ending indexing?

    I installed 19.1 and I'm now having semi-eternal "indexing" issues. Mousing over the the indexing icon suggests that I have 976 more hours of indexing ahead of me. Literally five minutes ago it said "749 hours". Last night it varied between 740 hours and 1400 hours!! I'm running on a MacBook Pro 2.53 GHz Intel Core 2 Duo with 4 gb memory / with 132
    Posted to Logos 4 by Phil Kingsley on Mon, May 10 2010
  • Re: Logos 4 Mac Alpha 19.1 Release Notes

    Sorry Mike.. (Rookie mistake.) I'll try and repost elsewhere (now my MacBook Pro with 2.53 ghz/ Intel Core 2 Duo with 4gb mem is predicting 1402 hours). Phil
    Posted to Logos 4 by Phil Kingsley on Mon, May 10 2010
  • Re: Logos 4 Mac Alpha 19.1 Release Notes

    Installed 19.1 and I'm having semi-eternal "indexing" issues. Mousing over the the indexing icon suggests that I have 976 more hours of indexing ahead of me. Literally five minutes ago it said "749 hours". Last night it varied between 740 hours and 1400 hours!! I'm basically letting it run in background all the time right now in hopes that it might
    Posted to Logos 4 by Phil Kingsley on Mon, May 10 2010
Page 1 of 1 (4 items) |