Search

Search in sorted by
  • Re: Searching without Wildcard

    Ctrl+F works well. Thanks.
    Posted to Logos 4 by Alan on Mon, Sep 6 2010
  • Re: Searching without Wildcard

    Thanks for the reply. I'm assisting with a study on "The Questions that Wesley asked" I need to find in his journals each time he asks a question and the easiest way would be to simply search for a '?' The only only workaround I can think of is to copy the text to Word and then complete the search from there.
    Posted to Logos 4 by Alan on Mon, Sep 6 2010
  • Searching without Wildcard

    I need to search text for a Question Mark. But if I enter a ? then it's treated as a wildcard search. Is there a way to search for the ? character
    Posted to Logos 4 by Alan on Mon, Sep 6 2010
  • Re: Back Button

    Thanks for the help.
    Posted to Logos 4 by Alan on Thu, May 13 2010
  • Back Button

    I'm not sure if I'm missing something here, but the back / forward button only goes back or forward one page at a time. In Logos 3 you could select from a drop down list to any previous page visited. Is there no similar feature in Logos 4. With thanks.
    Posted to Logos 4 by Alan on Thu, May 13 2010
  • Re: Still cannot update to 4.0a SR-3

    Thanks Dave All I can think of is that there may be some kind of local SA cache and becuase the names are identical it simply downloads the old version - just guessing here. Perhaps I'll just need to wait for another update and hopefully that will download properly.
    Posted to Logos 4 by Alan on Sat, Jan 16 2010
  • Re: Still cannot update to 4.0a SR-3

    is there anyway to download the correct logos4.msi file directly? i.e. without using the logos4setup.exe downloader as this seems to be where the problem is.
    Posted to Logos 4 by Alan on Fri, Jan 15 2010
  • Re: Still cannot update to 4.0a SR-3

    Hi Dave, Thanks for the link above. Just tried it again this morning, but the logos4.msi file (in Logos4\Install\Installers) it downloaded still reads 2009/12/31 36 764KB The directory ...data\...\installers\ is empty And I only have one {random} dir under \data\
    Posted to Logos 4 by Alan on Fri, Jan 15 2010
  • Re: Still cannot update to 4.0a SR-3

    HI Beyers, I'm in South Africa as well - do you you think it could be a internet link problem from SA? The massive downloads are also consuming my very restricted bac\ndwidth - how I dream of unlimited internet at afforadble prices.
    Posted to Logos 4 by Alan on Thu, Jan 14 2010
  • Re: Still cannot update to 4.0a SR-3

    Okay, I think i've identified teh problem but have no way around it. The date stamp of the logos4setup.exe file is 13 january which corresponds with the latest download. However the date stamp of the downloaded logos4.msi file is 31 December. This is after making sure the old file was first deleted. How is it possible to download the most recent logos4
    Posted to Logos 4 by Alan on Thu, Jan 14 2010
  • Re: Still cannot update to 4.0a SR-3

    The above idea didn't work either - it's still showing SR-2 but at least it's not looping the install screen messages.
    Posted to Logos 4 by Alan on Thu, Jan 14 2010
  • Re: Still cannot update to 4.0a SR-3

    Thanks for the reply Mark. Yes, Logos 4 is install on my computer. I've just tried something else and will know in a couple of minutes if it will work. I've just redownloaded the logos4setp.exe file and see that it is slightly larger than the previous one that was saved on my pc. This new one is downloading the 35MB setup files. If it works then the
    Posted to Logos 4 by Alan on Thu, Jan 14 2010
  • Re: Still cannot update to 4.0a SR-3

    Here are the log files - hope I've done this properly. 5483.logos4setup.log 1385.Logos4.log
    Posted to Logos 4 by Alan on Thu, Jan 14 2010
  • Still cannot update to 4.0a SR-3

    Hi, I still struggling to get out of the install loop of starting logos with the message, "An update is ready to be installed. Do you want to install it now? (Recommended)". If I click "Yes" the following message is displayed, "Logos Bible Software is up-to-date." However, no update has occured, as if I click the "No" option to start the program the
    Posted to Logos 4 by Alan on Thu, Jan 14 2010
  • Re: Reclaiming the libronixdls protocol

    Thanks Kevin. Now to find a a way to get the LibronixDLS.LbxApplication to work so I can get all my MS Word macros up and running.
    Posted to Logos 4 by Alan on Thu, Dec 17 2009
  • Re: Copy Bible Verses

    I'm also using the lbxapplication in Word macros - Hopefully some documentation will be released soon for L4
    Posted to Logos 4 by Alan on Tue, Dec 8 2009
Page 9 of 9 (176 items) « First ... < Previous 5 6 7 8 9 |