Search

Search in sorted by
  • Re: Logos 9

    MacOS version installed this morning - Logos 9 is here. I woke up too my MacOS Logos downloading an update. When it finished the icon for the app had changed to a three toned background; and the software version is 9.0.0.0168. Also, it now offers a dark theme, which tracks your system. But the highlighting obscures the text in dark mode. Time to play
    Posted to General by Jonathan Franklin on Mon, Oct 26 2020
  • Re: NIV on iOS: Thanks Logos

    I concur. What a joy it is to have this resource available!
    Posted to iPhone/iPad Apps by Jonathan Franklin on Wed, Jan 11 2012
  • A 20 - some highlight tools do not work

    Yellow highlight tool does not work if it is the first selected. It will work if it is added to an existing markup.
    Posted to Logos 4 by Jonathan Franklin on Wed, May 19 2010
  • Is there a way to install alpha drawing from DVD for library?

    I had to do a reinstall of everything last night on my Mac. Long story. But clean installs give you a chance to shed some fat... So here I am trying to reinstall Logos, and I have popped the disc in, downloaded the latest alpha, but it is downloading the resources and not pulling them from the DVD. Any thoughts on how to get it to redirect to the DVD
    Posted to Logos 4 by Jonathan Franklin on Wed, Mar 31 2010
  • OK, I chickened out - but it works!

    Logos dev team, I reformatted the HD to 86 the case sensitivity, and have now installed A12. It worked and is running without any issue. Just thought you all would like to know.
    Posted to Logos 4 by Jonathan Franklin on Wed, Jan 27 2010
  • Re: "downloading resources.... (null)"

    Awesome! I take it that the log files everyone has sent in were somehow helpful? Can't wait to see A12, and eventually B1
    Posted to Logos 4 by Jonathan Franklin on Thu, Jan 21 2010
  • Re: "downloading resources.... (null)"

    NP, But there is news to report on the non-case sensitive. It appears to be working. I'll upload logs for you shortly. [View: http://community.logos.com/cfs-file.ashx/__key/CommunityServer.Discussions.Components.Files/75/7701.Indexer.log:550:0] [View: http://community.logos.com/cfs-file.ashx/__key/CommunityServer.Discussions.Components.Files/75/7206
    Posted to Logos 4 by Jonathan Franklin on Thu, Jan 21 2010
  • Re: "downloading resources.... (null)"

    Here's the non-case sensitive, journaled: [View: http://community.logos.com/cfs-file.ashx/__key/CommunityServer.Discussions.Components.Files/75/5417.Logos4.log:550:0] [View: http://community.logos.com/cfs-file.ashx/__key/CommunityServer.Discussions.Components.Files/75/2627.Indexer.log:550:0]
    Posted to Logos 4 by Jonathan Franklin on Tue, Jan 19 2010
  • Re: "downloading resources.... (null)"

    [View: http://community.logos.com/cfs-file.ashx/__key/CommunityServer.Discussions.Components.Files/75/1732.Indexer.log:550:0] [View: http://community.logos.com/cfs-file.ashx/__key/CommunityServer.Discussions.Components.Files/75/6786.Logos4.log:550:0] Ok, here's the one from the Case Sensitive, journaled drive. BTW, when I went to upload these files
    Posted to Logos 4 by Jonathan Franklin on Mon, Jan 18 2010
  • Re: "downloading resources.... (null)"

    LOL... Is this a test? But seriously, I'll get working on this today. So we'll probably update you tomorrow. Jonathan PS - system won't let me upload the plist file. I'll try to zip it up.
    Posted to Logos 4 by Jonathan Franklin on Sat, Jan 16 2010
  • Re: "downloading resources.... (null)"

    Yes, Tom, you're nearly spot on. I have 2 Mac's. One is MBP, Case Sensitive & Journaled (July 2009). That one does have an operational version of LDLS 1.2.2 working on it. Original attempt for install with Logos 4 was A10. Null issue occurred. Then the discs arrived, and we tried A09. Same thing. Then we tried A11, same thing. The other Mac is an iMac
    Posted to Logos 4 by Jonathan Franklin on Sat, Jan 16 2010
  • Re: "downloading resources.... (null)"

    Logos team, let's be clear about something. The issue is occurring on BOTH case-sensitive and non-case-sensitive drives. I have tried it on both types of macs (snow leopard). Alpha 11 is NOT loading properly, and the null report is duplicated on both. As for un-casensitizing a drive, the previous poster nailed it on the head. Do a Time Machine back
    Posted to Logos 4 by Jonathan Franklin on Sat, Jan 16 2010
  • Re: "downloading resources.... (null)"

    Thanks - I just saw Alpha 11. But, sadly, we still have issue. BTW, Logos, here's more log files: [View: http://community.logos.com/cfs-file.ashx/__key/CommunityServer.Discussions.Components.Files/75/1263.Indexer.log:550:0] [View: http://community.logos.com/cfs-file.ashx/__key/CommunityServer.Discussions.Components.Files/75/7711.Logos4.log:550:0]
    Posted to Logos 4 by Jonathan Franklin on Wed, Jan 13 2010
  • Re: "downloading resources.... (null)"

    BTW, the disc for this just arrived today - still no go!
    Posted to Logos 4 by Jonathan Franklin on Wed, Jan 13 2010
  • Re: "downloading resources.... (null)"

    This issue occurred again with the new release. Here's the log: 3005.Logos4 copy.log
    Posted to Logos 4 by Jonathan Franklin on Wed, Jan 13 2010
  • Re: "downloading resources.... (null)"

    Sure, here you go Tom. Also, with 10A released, I've started that up this morning, and it is downloading what appears to be 1 more GB of data from the original 6GB. Will keep you posted this morning on what happens. As for the NON-Case Sensitive Mac that we have - no go. Same issue. [View: http://community.logos.com/cfs-file.ashx/__key/CommunityServer
    Posted to Logos 4 by Jonathan Franklin on Wed, Jan 13 2010
  • Re: "downloading resources.... (null)"

    Out of curiosity, is this problem due to the hard drive being case-sensitive & journaled (or maybe just Case-sensitive? We had that come up as an issue with Rosetta Stone on our family computer, as well as an issue with some other learning oriented software on our Macs. In fact, I'll try downloading it there now to see, and will report back.
    Posted to Logos 4 by Jonathan Franklin on Tue, Jan 12 2010
  • Re: "downloading resources.... (null)"

    Any ETA for this repair? We just upgraded to this version for our Mac, and we get the "downloading resources... (null)". Which is about 3 weeks post this last post. Thanks, Jonathan
    Posted to Logos 4 by Jonathan Franklin on Tue, Jan 12 2010
Page 1 of 1 (18 items) |