Search

Search in sorted by
  • Re: Android App Crash Requiring Reinstall

    That's brilliant, thanks very much :) Hopefully this will also address the first issue I have as well (since they both manifest similar symptoms I'm hoping they're related). The response to this issue is very much appreciated Thanks
    Posted to Logos 8 Mobile App by Richard Hodges on Fri, Feb 1 2019
  • Re: Android App Crash Requiring Reinstall

    If this is of any use, the latest version works fine on my tablet. So some version information to clarify; Android phone latest version of Logos crashes ; Huawei (don't judge me) P10 Android version 9.0.0 Android tablet latest version of Logos works fine ; Huawei (don't judge me) MediaPad M3 Lite, Android version 7.0
    Posted to Logos 8 Mobile App by Richard Hodges on Fri, Feb 1 2019
  • Re: Android App Crash Requiring Reinstall

    Thanks, that's a good workaround and it helps to know I don't have to keep reinstalling! It might also help the devs work out what's going on and it might be linked with the other issue I'm having with the study Bible. The option I've taken for my Daily Driver is simply to revert to a previous version of Logos. However, I really like the new UI (kind
    Posted to Logos 8 Mobile App by Richard Hodges on Thu, Jan 31 2019
  • Android App Crash Requiring Reinstall

    I posted this as a response to another post but I thought this could merit its own post so apologies for double posting, but this one has more information. Since the latest release which I installed today (January 31, 2019) I have found that the app is terribly unstable and easily gets into a state where it starts up then crashes before I can do anything
    Posted to Logos 8 Mobile App by Richard Hodges on Thu, Jan 31 2019
  • Re: Android Reader Suite 8.1.1.0003 Stable Release Notes

    When I log into the app and split a window to add a second book (such as the Reformation Study Bible) or try to use the Audio Bible, the app crashes and refuses to restart until a reinstall the app This is really frustrating. Has anyone else seen this and is there a fix? I'm using a Huawei P10 running and this started once I installed the update.
    Posted to Logos 8 Mobile App by Richard Hodges on Thu, Jan 31 2019
Page 1 of 1 (5 items) |