Search

Search in sorted by
  • Re: Wordpress 4.8 Breaks RefTagger

    I have discovered what is happening with the plug-in and WP 4.8. The links do not work when you preview the page before publishing but do work once the page is published. Any chance of getting this plugin fixed?
    Posted to RefTagger by Fr. Kevin Maney on Sat, Jun 17 2017
  • Re: Wordpress 4.8 Breaks RefTagger

    Links are now working again. All my preferences were reset by someone or something other then me. Weird.
    Posted to RefTagger by Fr. Kevin Maney on Mon, Jun 12 2017
  • Wordpress 4.8 Breaks RefTagger

    No links at all after update. Doesn't work in latest iterations of Chrome, Firefox or Safari for Mac.
    Posted to RefTagger by Fr. Kevin Maney on Sat, Jun 10 2017
  • Re: Logos 5.1 Problems (Mac)

    [quote user="Tommy Ball"] Hi Kevin, I'm sorry for the trouble you're having. The log is recording a lot of network problems, and the sync is failing because it is timing out. Can you power cycle your wireless router and modem? Keep each off from 30 seconds to a minute and plug them back in. Unplug them in the order of router and then modem. After a
    Posted to Logos 5 by Fr. Kevin Maney on Wed, Jul 24 2013
  • Re: Logos 5.1 Problems (Mac)

    [quote user="Kelly Flones"] I am not able to reproduce this issue, but I have passed your logs on to Development. [/quote] Thanks. That not withstanding, in previous versions of L5, I have had sync issues but it never adversely affected the app where I had to force quit it so something is different. I'm using the same MBP and OS as before. JKM+
    Posted to Logos 5 by Fr. Kevin Maney on Tue, Jul 9 2013
  • Re: Logos 5.1 Problems (Mac)

    [quote user="alabama24"] Kevin - the link in my signature line will take you to a Logos Diagnostic Tool to enable/disable logging. [/quote] Problem returned today after a couple of uses with no issues. The problem appears to be syncing. I was saving a new layout and noticed the sync wheel going but it never stopped. I'm attaching thee logs through the
    Posted to Logos 5 by Fr. Kevin Maney on Mon, Jul 8 2013
  • Re: Logos 5.1 Problems (Mac)

    [quote user="Dave Hooton"] The error log suggests problems with Logos servers which should be temporary. If problems persist ensure that logging is enabled so that we can get a Logos.log (but upload the Logos Log Files folder as above). [/quote] Thanks, Dave. See previous msg.
    Posted to Logos 5 by Fr. Kevin Maney on Wed, Jul 3 2013
  • Re: Logos 5.1 Problems (Mac)

    [quote user="alabama24"] Kevin - the link in my signature line will take you to a Logos Diagnostic Tool to enable/disable logging. [/quote] Thank you. Just downloaded the app and enabled it. I've fired up L5.1 just now and will see how it goes today. Yesterday it took awhile for the fans to engage.
    Posted to Logos 5 by Fr. Kevin Maney on Wed, Jul 3 2013
  • Logos 5.1 Problems (Mac)

    Syncing problems that make the app hang. MBP fans going crazy because the app is hogging CPU resources. Logs attached. 5432.Logos_2013-07-02-173921_MacBook-Pro.hang.zip 1680.LogosError.log.zip
    Posted to Logos 5 by Fr. Kevin Maney on Tue, Jul 2 2013
  • Re: Great new Mac Feature - Get bible verses directly in Pages!

    [quote user="Kevin Maney"] [quote user="David Sawyer"] This is a great little feature in the new Mac release. In an y application that lets you use the services menu (e.g. pages) just highlight a verse reference such as Mark 1 and click [Shift] [cmd] e. Viola! The verse/s appear as though you had used the copy bible verses function, although with ludicrously
    Posted to Logos 4 by Fr. Kevin Maney on Thu, Mar 3 2011
  • Re: Great new Mac Feature - Get bible verses directly in Pages!

    [quote user="David Sawyer"] This is a great little feature in the new Mac release. In an y application that lets you use the services menu (e.g. pages) just highlight a verse reference such as Mark 1 and click [Shift] [cmd] e. Viola! The verse/s appear as though you had used the copy bible verses function, although with ludicrously fast speed! This
    Posted to Logos 4 by Fr. Kevin Maney on Wed, Mar 2 2011
  • Re: NIV2011, Mac 4.0b SR-2 and Indexing

    [quote user="Tom Philpot"] We found the problem. We'll be testing changes and we'll put out an updated release in the next day or so. [/quote] Has this been released yet? Haven't seen anymore about it and still have the old edition of NIV. Thanks in advance.
    Posted to Logos 4 by Fr. Kevin Maney on Sat, Jan 29 2011
  • Re: Delete custom search range?

    [quote user="James R. Adams"] I'm trying to delete a custom range in Bible search. Clicking the "x" merely opens the search. I know I've seen chatter about this somewhere here but can't find it now. Are you able to delete custom ranges? If so, what's the secret? [/quote] I have the same problem. I believe it is a bug that needs to be fixed.
    Posted to Logos 4 by Fr. Kevin Maney on Fri, Nov 19 2010
  • Re: Lectionary Behavior in RC2

    [quote user="Tom Philpot"] [quote user="Michael Paul"]Kevin, I think your RC2 screen shot is normal.[/quote] Michael's right. Prior to RC2, we were doing it wrong. The RC2 behavior is the expected behavior. [/quote] Thanks, Tom and Michael. I personally liked the wrong way better as the new standard behavior appears to be redundant (lectionary readings
    Posted to Logos 4 by Fr. Kevin Maney on Wed, Sep 15 2010
  • Re: Lectionary Behavior in RC2

    [quote user="Michael Paul"] Kevin, I think your RC2 screen shot is normal. I use the lectionary and would never get a PG when clicking on a lectionary passage. I would have to copy the passage reference into a PG window to get a passage guide. [/quote] Hi Michael. Did you not get the PG et al. with previous versions? I don't do Windoze so I have no
    Posted to Logos 4 by Fr. Kevin Maney on Tue, Sep 14 2010
  • Lectionary Behavior in RC2

    When I click one of the Lectionary readings in RC2, I get VERY different results. Prior to RC2, I when I clicked on one of the Lectionary readings, I would get a Passage Guide et al. along with the passage from Scripture (see screen shot 1). Now when I click a Lectionary reading, I just get the actual Lectionary reading along with the actual passage
    Posted to Logos 4 by Fr. Kevin Maney on Tue, Sep 14 2010
  • Re: How do I get the Pronounciation to work for my info window

    [quote user="Glenn Gervais"] It has been fixed and will be in the next update. [/quote] Terrific! Thanks.
    Posted to Logos 4 by Fr. Kevin Maney on Fri, Sep 10 2010
  • Re: How do I get the Pronounciation to work for my info window

    [quote user="Tommy Ball"] If you should have (in terms of licenses) it and do not see it, there was a regression as Glenn points out here http://community.logos.com/forums/t/22805.aspx . [/quote] Is this "regression" temporary or permanent?
    Posted to Logos 4 by Fr. Kevin Maney on Thu, Sep 9 2010
  • Re: Alpha 22.1 - crashes during shutdown

    [quote user="Tom Philpot"] [quote user="Kevin Maney"] An update to my previous post. You found the problem and it's the lectionary feature. I had the same issue going on with Lectionary turned on but when I turned it off, Logos quit without hanging. Can others confirm this? [/quote] I can confirm that it is a problem with the Lectionary Tool, specifically
    Posted to Logos 4 by Fr. Kevin Maney on Tue, Jun 22 2010
  • Re: Alpha 22.1 - crashes during shutdown

    [quote user="Keep Smiling 4 Jesus :)"] [quote user="Kevin Maney"] Are you running the latest version of Snow Leopard, perchance? I have developed the same problem but think it started after I updated my OS to 10.6.4. Can't swear by this but think it's right. A22.1 did not initially crash when quitting. Also my lectionary panel is no longer displaying
    Posted to Logos 4 by Fr. Kevin Maney on Tue, Jun 22 2010
Page 1 of 3 (60 items) 1 2 3 Next > |
Copyright 1992-2015 Faithlife / Logos Bible Software.