Search

Search in sorted by
  • Re: Bug: Inconsistency in Copy and Paste in Notes

    [quote user="Jonathan"] After updating to Logos Bible Software 6.7 (6.7.0.0036) I am no longer experiencing this problem. [/quote] CORRECTION: After using Logos for several hours today, the issue seems to occur less frequently, but it is still present.
    Posted to Logos 6 by Jonathan on Wed, Nov 4 2015
  • Re: Bug: Inconsistency in Copy and Paste in Notes

    After updating to Logos Bible Software 6.7 (6.7.0.0036) I am no longer experiencing this problem.
    Posted to Logos 6 by Jonathan on Wed, Nov 4 2015
  • Re: Bug: Inconsistency in Copy and Paste in Notes

    [quote user="steve clark"][quote user="Jonathan"] The Problem: In the past, I was able to copy and paste the highlighted text into the note and Logos would automatically include the bibliographic information into the note. I also appreciated that Logos would automatically turn this bibliographic information into a hyperlink directly back to the copied
    Posted to Logos 6 by Jonathan on Wed, Oct 28 2015
  • Re: Bug: Inconsistency in Copy and Paste in Notes

    [quote user="Doc B"] Have you thought about using the Clippings feature for what you are describing here? Since you don't always add your own thoughts, Clippings is the idea way to save tidbits from resources. But even if you do add your own thoughts, you can add Notes to a clipping. [/quote] Thank you Doc B. My main reason for not using clippings is
    Posted to Logos 6 by Jonathan on Wed, Oct 28 2015
  • Bug: Inconsistency in Copy and Paste in Notes

    I am currently running Logos Bible Software 6.6 SR-2 (6.6.0.0069) on a Mid-2010 MacBook Pro that is running OS X 10.11. I have encountered a problem with the notes and highlighting feature. Let me explain my workflow as I am highlighting and note taking before I explain the problem. Workflow Explanation: Usually when I highlight something in a book
    Posted to Logos 6 by Jonathan on Wed, Oct 28 2015
  • BUG: Wikipedia Tool Not Functional on OS X 10.11

    On one of my machines, I am running the OS X 10.11 Developer Beta 4. I am also running on the Logos Beta Channel and have Logos 6.5 Beta 3 installed. I have noticed that the Logos Wikipedia Tool is unable to load any wikipedia articles. The tool returns the notification which says "Could not find article on 'Jussive Mood'". I believe this might be a
    Posted to Logos Desktop Beta by Jonathan on Thu, Jul 23 2015
  • Re: Latest release of El Capitan is crashing 6.4 Update 3 and 6.5 Beta 1

    [quote user="Jeffrey S. Robison"] [quote user="Steve Workman"]This should be fixed in 6.5 Beta 3. [/quote] Anyone verify this yet? [/quote] Yes, it is working.
    Posted to Logos Desktop Beta by Jonathan on Mon, Jul 20 2015
  • Re: New Journal Bundles which is Best?

    [quote user="Graham Criddle"] Before the 3rd June there was no additional cost for going with the "ship as available" option - details at https://blog.logos.com/2015/05/get-your-journals-as-we-complete-them/ [/quote] Ah! Thank you Graham.
    Posted to General by Jonathan on Mon, Jul 20 2015
  • Re: New Journal Bundles which is Best?

    [quote user="Lee"] Well I did e-mail sales because i wanted to know the story with the extra fee if you choose Ship as Available, the fee is added onto the journal cost which is just to much. So i can't do Ship as Available. So what ever i get, I must wait until Sept to ship.. [/quote] What extra fee? Are you referring to a payment plan? I purchased
    Posted to General by Jonathan on Mon, Jul 20 2015
  • Re: El Capitan beta Can't open Logos 6

    The text below is from Apples own Beta Software Agreement. It might be worth reading, especially since everyone participating in the Beta is required to read and agree to the statement. [quote] 7. Precautions for the use of Pre-Release Software. You understand that to participate in seeds of Pre-Release Software you may need to remove certain pre-loaded
    Posted to Logos 6 by Jonathan on Fri, Jul 10 2015
  • Re: Can Not Access New Feature

    [quote user="David Taylor Jr"] Do me a favor, go to app.logos.com and tell me if you can look up the LBG for Genesis 1-11 there. [/quote] I am having the same issue as the O.P. I can confirm that I can view LBG for Genesis 1-11 at app.logos.com, but I cannot currently view the LBG in Logos. (I am currently running the Desktop Beta, not sure if that
    Posted to Logos Now by Jonathan on Wed, May 6 2015
  • Re: Hebrew "AND" Search Help

    [quote user="Jonathan"] I am attempting to do an AND search for two Hebrew words. However, I am not getting Logos to return any results. For instance, using Bible search in the the Hebrew Bible AFAT: I attempt to search for the Hebrew word אשרי by typing h:ashre and selecting אשרי I attempt to type AND. Logos enters AND before the word אשרי I attempt
    Posted to Logos 6 by Jonathan on Thu, Apr 23 2015
  • Hebrew "AND" Search Help

    I am attempting to do an AND search for two Hebrew words. However, I am not getting Logos to return any results. For instance, using Bible search in the the Hebrew Bible AFAT: I attempt to search for the Hebrew word אשרי by typing h:ashre and selecting אשרי I attempt to type AND. Logos enters AND before the word אשרי I attempt to type the Hebrew word
    Posted to Logos 6 by Jonathan on Thu, Apr 23 2015
  • Re: SYSTEMIC TAGGING BUG: Psalters from the Library of Early American History

    [quote user="Jonathan"]M.J., what new "community tags" feature are you referring to?[/quote] Nevermind... I was confused, and already aware of that functionality.
    Posted to Logos Desktop Beta by Jonathan on Fri, Feb 27 2015
  • Re: SYSTEMIC TAGGING BUG: Psalters from the Library of Early American History

    M.J., what new "community tags" feature are you referring to?
    Posted to Logos Desktop Beta by Jonathan on Fri, Feb 27 2015
  • Re: BUG: Continuous "An update is ready to be installed"

    [quote user="Jonathan"] [quote user="alabama24"] Have you restarted your computer? [/quote] Probably not... I'll give that a try. Thanks! [/quote] That fixed it... I always forget to try that step.
    Posted to Logos Desktop Beta by Jonathan on Thu, Feb 19 2015
  • Re: BUG: Continuous "An update is ready to be installed"

    [quote user="alabama24"] Have you restarted your computer? [/quote] Probably not... I'll give that a try. Thanks!
    Posted to Logos Desktop Beta by Jonathan on Thu, Feb 19 2015
  • BUG: Continuous "An update is ready to be installed"

    I am receiving a continuous notification that "an update is ready to be installed." However, when I click on the link to install the update, nothing happens. In order to update to RC1 this morning, I had to download and install the update manually. However, I am still receiving the notification regarding the update being "ready to be installed." Logs
    Posted to Logos Desktop Beta by Jonathan on Thu, Feb 19 2015
  • Re: BUG: Passage Guide Issue w/Displaying Sermons

    [quote user="GregW"] I suspect this is another program scaling issue on OS X. I've reported several already, but I also notice you're not on Yosemite (according to your signature). On Yosemite Ido get the author's name showing, but do get the partial display problem at certain scaling settings. [/quote] I am on Yosemite. I need to update my signature
    Posted to Logos Desktop Beta by Jonathan on Sat, Feb 7 2015
  • BUG: Passage Guide Issue w/Displaying Sermons

    Please notice the incorrectly displayed sermon section in the attached screenshots of a passage guide on Ephesians 2:4-10. (Resource Titles and/or Authors Not Displaying) (Resource Titles and/or Authors Partially Displaying)
    Posted to Logos Desktop Beta by Jonathan on Thu, Feb 5 2015
Page 4 of 31 (602 items) « First ... < Previous 2 3 4 5 6 Next > ... Last » |