Search

Search in sorted by
  • Re: Logos 7 Indexing

    3146.cef.log Is this the correct log file?
    Posted to Logos 7 by Jerry Millican on Sun, Jan 20 2019
  • Re: Logos 7 Indexing

    I do not have a ssd. I'm a long time user of Logos, but new to the forum. I'll try to attach the latest log. Should it be zipped?
    Posted to Logos 7 by Jerry Millican on Sun, Jan 20 2019
  • Re: Logos 7 Indexing

    That's one of the oddities of my problem. The percent completed never increases from 0. Sits at 0 for a while then stops.
    Posted to Logos 7 by Jerry Millican on Sun, Jan 20 2019
  • Re: Logos 7 Indexing

    But you see the program is indexing even though the program is not running, especially when I first start up my computer.
    Posted to Logos 7 by Jerry Millican on Sun, Jan 20 2019
  • Re: Logos 7 Indexing

    I7 desktop, why should it matter?
    Posted to Logos 7 by Jerry Millican on Sat, Jan 19 2019
  • Re: Logos 7 Indexing

    I am truly indexing, the computer slows way down and I get a notification that Logos is indexing. Again, this happens when I start up my computer even though Logos is not open for use. I'm running Windows 10 1803. 922gb total, using 114gb, not sure of the hard drive type. 8 gb of ram, with a usage of about 50%. Thanks for your help.
    Posted to Logos 7 by Jerry Millican on Sat, Jan 19 2019
  • Logos 7 Indexing

    Logos 7 is indexing constantly. Every time I start up my computer, Logos goes into indexing even though the program is not open. Really slows down my day to day computer work. When I'm using Logos indexing really brings me to a stop. I see alot of comments on this type of issue. Any clear fixes?
    Posted to Logos 7 by Jerry Millican on Sat, Jan 19 2019
Page 1 of 1 (7 items) |