Search

Search in sorted by
  • Re: Alpha 19 Teasers

    Jordan... bro... Logos is not a charitable organization. I like it alot... but, we are customers. I am not being ungracious. I am simply stating the fact that things like "26 hours left to index..." is very disappointing. I have a mind-boggling investment made in Logos and I want to continue to spur them on to deliver the products they have sold. They
    Posted to Logos 4 by Ross Strader on Mon, May 3 2010
  • Re: Alpha 19 Teasers

    performance is still an issue... it feels like the Alpha is stalled out here since about A16. Wondering how long the Beta process will be now... and actually how long it will be until the Mac version isn't so far behind the PC side. The end of May is the unofficial 6-month mark (actually 7 months since the L4 - "cross-platform" release). It looks like
    Posted to Logos 4 by Ross Strader on Mon, May 3 2010
  • Re: Passage guide refreshing periodically

    [quote user="Tommy Ball"] Ross: I think I understand. So when you have the ESV, or any bible linked to the Passage Guide, whenever you change position in the bible it will adjust accordingly in your Passage Guide. That is probably why it is refreshing. And when I said condensed form I meant the form each category in a report when you cannot see the
    Posted to Logos 4 by Ross Strader on Fri, Apr 9 2010
  • Re: Passage guide refreshing periodically

    Tommy, Here is the screenshot and some explanation. The "follow" off does not apply to the PG. Sorry for saying that. What I mean by "not linked" is that the Passage guide is not linked to the ESV bible I have open. I realize if it was linked, the PG would follow the Bible as I scrolled or changed passages. Is that more clear? Also, I am unsure about
    Posted to Logos 4 by Ross Strader on Thu, Apr 8 2010
  • Passage guide refreshing periodically

    I don't know if this is a bug, an anomaly, know issue or a feature BUT, I have a custom Passage Guide that I use in study and I have noticed that it periodically (every 2-5 minutes) "refreshes." 1) I have "follow" off and it is not linked 2) I have not tried with the standard PG Has anyone else experienced similar behavior?
    Posted to Logos 4 by Ross Strader on Wed, Apr 7 2010
  • Re: processor intensive

    Tommy, I confer with Doug. L4Mac drags the performance and it is noticeable. Not sure if that is part of the Alpha, or if that will end up being a characteristic of the finished product. Specs in the signature. Thanks, Ross
    Posted to Logos 4 by Ross Strader on Thu, Apr 1 2010
  • Re: A14-Layout Switch, Closing Guide => Spinning Beach Ball

    i am very grateful for this workaround!
    Posted to Logos 4 by Ross Strader on Sat, Mar 6 2010
  • Re: I know Bob said... but,

    Thanks for the reply Cameron. You are right, it is 3 months and change, not into the 5th month. Good to know we are still on track. Michael - Glad you A14 is working for you bro... Mine has a "Word Study" that loads everytime I start it and I get nothing but the spinning pinwheel. -- I know that Logos knows about this sticking, but that has meant that
    Posted to Logos 4 by Ross Strader on Wed, Mar 3 2010
  • Re: Anyone on this forum who lives in Dallas TX

    I'm in Tyler, TX and come to Dallas Seminary about 1-2x a month
    Posted to Libronix (including Logos for Mac 1) by Ross Strader on Wed, Mar 3 2010
  • Re: I know Bob said... but,

    ross strader gmail com
    Posted to Logos 4 by Ross Strader on Wed, Mar 3 2010
  • I know Bob said... but,

    I know Bob said don't hold him to it ( http://community.logos.com/forums/thread/47393.aspx )... But, I'd like to know if there is a timeline behind the scenes we can be informed about. We are now in month 5 and Logos 4 for Mac is not usable on daily basis for study. (I KNOW JOE... IT"S ALPHA - I get all of that). A 6 month time frame seemed reasonable
    Posted to Logos 4 by Ross Strader on Wed, Mar 3 2010
  • Re: Homepage Crash - just upgraded to Win 7

    Here is a little more detail: 1) I am able to open up in a layout. I am also able (as per your direction) start up in a blank layout. 2) In the layout, I am able to work in Logos4 without any trouble. 3) It is when I click on the HomePage icon that the program crashes. It moves to the homepage, it stalls for a few seconds like it is trying to load.
    Posted to Logos Desktop Beta by Ross Strader on Wed, Feb 24 2010
  • Homepage Crash - just upgraded to Win 7

    I just upgraded (last night) from Vista to Win 7 (32bit). Since then, when I run Logos 4, the homepage is crashing the program (beta 11). Anyone experience this? Is there a simple fix? I don't know if this is a "log" - but this is what Win 7 produced. __________________________________ Description: Stopped working Problem signature: Problem Event Name
    Posted to Logos Desktop Beta by Ross Strader on Wed, Feb 24 2010
  • Re: Will You Test This For Me

    Question related to this picture: 1) are the colors supposed to be correspondent to each other? 2) the colors in the ring match the colors on the bar graph as a further visual representation of usage? 3) if so, what about the colors in the ring no in the bar graph 4) if not... are the colors merely random in the ring? Thanks, Ross
    Posted to Logos Desktop Beta by Ross Strader on Fri, Feb 12 2010
  • Re: A-13 Sync

    ditto
    Posted to Logos 4 by Ross Strader on Tue, Feb 9 2010
  • Re: A13 won't install

    Joe, for an uninstall, what all needs to be uninstalled? If you were going to totally go fresh, how can you do it?
    Posted to Logos 4 by Ross Strader on Tue, Feb 9 2010
  • Re: Windows synchronization

    Is there any fix if the layouts and reading plans are not syncing? Is there a file to delete or reinstall or something?
    Posted to Logos 4 by Ross Strader on Mon, Feb 8 2010
  • Re: A12 not auto updating

    Also, along the same lines... (probably already addressed in the forums, but I haven't looked), My layouts are not synced with my windows version. It looks like they have been synced in the past, but the changes over the last month have not synced. Is that also apart of the updating and syncing?
    Posted to Logos 4 by Ross Strader on Tue, Jan 26 2010
  • Re: A12 not auto updating

    My A11 did not auto update to A12, I manually updated. I waited a long time (an hour) and also closed and restarted it several times (like 7). The manual update worked perfectly. I do not seem to have "connection" with Logos though from the program. The "Update Now" and "Sync Now" do not seem to produce any activity and I have a Tyndale commentary purchase
    Posted to Logos 4 by Ross Strader on Tue, Jan 26 2010
  • Re: A12 still not downloading

    I cannot seem to get my A12 (or A11) to sync with the Logos server (I guess that is how to say it). I have typed "Update Now" in the command line as well as "Sync Now" - the blue logos icon does not appear in the top menu bar I manually updated to A12. Very pleased with it... but cannot get it to connect to Logos. It is not crashing, so I don't have
    Posted to Logos 4 by Ross Strader on Tue, Jan 26 2010
Page 5 of 8 (145 items) « First ... < Previous 3 4 5 6 7 Next > ... Last » |