Search

Search in sorted by
  • Re: Logos 4 and proxy settings

    Mark, it worked!! I thought I had tried that before but I think it was erasing my password for logos. I went back and made sure that the password was there and it started downloading my books! Thanks everyone who helped.
    Posted to Logos 4 by Drew Tillman on Fri, Oct 29 2010
  • Re: Logos 4 and proxy settings

    Yes, I've tried that and it won't take it. I enter xenon.afo.net:8080 and it closes the program down. 8080 is the port they use.
    Posted to Logos 4 by Drew Tillman on Fri, Oct 29 2010
  • Re: Logos 4 and proxy settings

    Sorry it took so long. I couldn't reply last night for some reason. Here are three logs. Hope you can help me. Thanks. 66382.Logos4.log 20178.Logos4Crash.txt 2451.logos4setup[3].log
    Posted to Logos 4 by Drew Tillman on Thu, Oct 28 2010
  • Re: Logos 4 and proxy settings

    Here they are: 7178.Logos4Crash.txt
    Posted to Logos 4 by Drew Tillman on Wed, Oct 27 2010
  • Re: Logos 4 and proxy settings

    I'm using American Family Online's filter. When I enter the settings they told me to, windows shuts down my program. I couldn't even download the logos softward off the net. I had to wait for the disks.
    Posted to Logos 4 by Drew Tillman on Wed, Oct 27 2010
  • Logos 4 and proxy settings

    I've just installed Logos 4 and tried to log in with my username and password. It won't connect, so I entered the proxy settings from my internet filter. When I try to sign in windows shuts down Logos 4. Does anyone know how to help? I'm using Vista.
    Posted to Logos 4 by Drew Tillman on Tue, Oct 26 2010
Page 1 of 1 (6 items) |