Search

Search in sorted by
  • Re: macOS 10.13.1 - Unable to connect

    Martin, Nice work. I found the two go daddy certs that I had trusted and deleted them as they were older than what was currently available. After that I went back to auth.logos.com and found that I got the intermediate cert as well. Logging into Logos 7 works like a charm now. On top of that, my Media pane is working as well. Thanks very much! Josh
    Posted to Logos 7 by Josh Czinger on Thu, Nov 16 2017
  • Re: macOS 10.13.1 - Unable to connect

    here they are:
    Posted to Logos 7 by Josh Czinger on Wed, Nov 15 2017
  • Re: macOS 10.13.1 - Unable to connect

    X.11 is not explicitly installed on the other system. If it has anything it is just what came along from Logos. The broken system had X.11 and Logos 7 working on it for some time before this error. I had the latest version of Logos 7 running and uninstalled it to try to fix the broken Media pane. I suspect that some item was removed when I did the uninstall
    Posted to Logos 7 by Josh Czinger on Tue, Nov 14 2017
  • Re: macOS 10.13.1 - Unable to connect

    I thought I'd try Logos 6 to see if it worked and it does. I simply deleted Logos 7 from applications and copied over Logos 6 from the DMG and its working fine.
    Posted to Logos 7 by Josh Czinger on Mon, Nov 13 2017
  • Re: macOS 10.13.1 - Unable to connect

    Hi Tim, Thanks for the replies. I have never explicitly installed mono on either machine. My assumption is that the logos app adds what it needs at runtime. To test this I uninstalled mono completely as per the mono uninstall instructions ( http://www.mono-project.com/docs/about-mono/supported-platforms/osx/ ) : sudo rm -rf /Library/Frameworks/Mono
    Posted to Logos 7 by Josh Czinger on Mon, Nov 13 2017
  • macOS 10.13.1 - Unable to connect

    I'm posted to here after working with tech support on this issue. I did a full uninstall of Logos on my Mac to try and address an issue I was having with the media tab. After downloading the DMG again and trying to launch it I get an "Unable to connect". I tried on several other wifi networks to no avail. Another mac running the same OS and logos version
    Posted to Logos 7 by Josh Czinger on Sat, Nov 11 2017
Page 1 of 1 (6 items) |