Search

Search in sorted by
  • Re: Online manuscripts dataset not showing any result

    [quote user="John Fidel"] Seth, that's awesome. Thanks for your hard work. [/quote] Can you let me know if it is working for you now? -Seth
    Posted to Logos 6 by Seth Copeland on Fri, Dec 18 2015
  • Re: Online manuscripts dataset not showing any result

    [quote user="John Fidel"] Dylan, no go for me using 6.8 Mac. Just shows no results. [/quote] I think I've figured out the source of the problem, and why no employee was able to reproduce it. I'll hopefully have a fix by the end of the day. Seth
    Posted to Logos 6 by Seth Copeland on Fri, Dec 18 2015
  • Re: Bug in 'See Inside' feature: ToC button missing!

    [quote user="NB.Mick"]Please fix this![/quote] Should be fixed now. Thanks for bringing this to our attention. -Seth Copeland
    Posted to Logos.com by Seth Copeland on Mon, Dec 14 2015
  • Re: Biblia verse of the Day plugin error

    [quote user="Chris Funkhouser"] Is this plugin broken again? [/quote] It is working. Can you tell us more about the problem you are experiencing? Thanks, Seth Copeland
    Posted to Biblia.com by Seth Copeland on Mon, Nov 30 2015
  • Re: Bug: app.logos.com down

    Could you navigate to https://biblia.com and tell me a) if the same problem occurs, and if not b) what resources are automatically opened for you?
    Posted to Logos Now by Seth Copeland on Mon, Sep 21 2015
  • Re: Bug: app.logos.com down

    Nope that is it. I didn't know if it was a specific link or not. I'll investigate. By any chance do you remember the last resources you had open at app.logos.com? -Seth
    Posted to Logos Now by Seth Copeland on Mon, Sep 21 2015
  • Re: Bug: app.logos.com down

    [quote user="Lynden Williams"] Site not working. Only header showing. [/quote] Could you paste in the full link in the address bar? Thanks, -Seth
    Posted to Logos Now by Seth Copeland on Mon, Sep 21 2015
  • Re: apps.logos.com - Syncing Panels

    [quote user="Mark Smith"] Non-intuitive. This functionality needs improvement to mimic the desktop version. Linking in the desktop makes use of serial resource associations. That is, a whole commentary set is associated together, so if I jump from a reference in which one member of that set is open to another reference which would require opening another
    Posted to General by Seth Copeland on Thu, Aug 13 2015
  • Re: Logos 6 failing to sync completely - I think due to a highlight

    [quote user="Graham Criddle"] That's good news Thanks Seth [/quote] Hi Graham, The fix for highlights has been pushed to on our servers and your highlights should be syncing correctly now. There is a similar fix that will go in for Notes with labels soon.
    Posted to Logos 6 by Seth Copeland on Tue, Feb 17 2015
  • Re: Help with Syncing Error

    We believe we've discovered the problem for this issue, and a fix should be made on the server in a short time. The problem only manifested if you synced a label with an attribute of type "any" on an older release, and then tried to sync it down in this later release. Newly synced labels shouldn't have this problem. I apologize for the trouble and after
    Posted to Logos Desktop Beta by Seth Copeland on Tue, Feb 10 2015
  • Re: Logos 6 failing to sync completely - I think due to a highlight

    Thanks for the info Graham! We found out the problem, and there should be a fix on the server soon. -Seth
    Posted to Logos 6 by Seth Copeland on Tue, Feb 10 2015
  • Re: Logos 6 failing to sync completely - I think due to a highlight

    Hi Graham, I was just investigating this issue from another poster who had a similar problem. The problem is going to be with a highlight with labels. Can you recall any label templates you've added recently and what types of attributes you might've added to them?
    Posted to Logos 6 by Seth Copeland on Mon, Feb 9 2015
  • Re: BUG: Annotation loses label when moved from one note file to another note file (Win 6.0a Beta 2 6.0.1.0025)

    [quote user="Tim Hensler"] I may not be able to retest until tonight or tomorrow night (sorry), but will test and report as soon as I can. Thank you for your help. [/quote] I just pushed a fix that should make it into the next beta. Thanks a lot Tim for finding and reporting these issues! It is much appreciated. -Seth Copeland
    Posted to Logos Desktop Beta by Seth Copeland on Wed, Dec 10 2014
  • Re: BUG: Annotation loses label when moved from one note file to another note file (Win 6.0a Beta 2 6.0.1.0025)

    [quote user="Tim Hensler"] This does NOT work correctly. When I do step 4, the text in NASB looses both the label and the highlight formatting, but the note in note file B still has the label associated with it. When I undo the move (putting the note back into note file A), the text in NASB regains both the label and the highlight formatting. [/quote
    Posted to Logos Desktop Beta by Seth Copeland on Wed, Dec 10 2014
  • Re: Two problems continue ... one obvious, one hidden

    [quote user="Stephen Miller"]Under Administrator cmd prompt ping logos.com (192.58.0.1) receives 0 out of 4. Every packet times out.[/quote] Have you contacted tech support with this latest info? If they know you're having more than just sync issues, I think they'll be able to give you better assistance than I can. I'll go and notify them of this thread
    Posted to Logos 6 by Seth Copeland on Mon, Dec 8 2014
  • Re: Two problems continue ... one obvious, one hidden

    [quote user="Stephen Miller"]Update ... I can now connect to the Logos.com site, but I cannot sign in. When I go to the forums page I am signed in (automatically).[/quote] On Chrome can you sign in? What does Chrome say it is using for proxy settings. (Does it say it is using the system settings?). Chrome can override these if necessary, and maybe it
    Posted to Logos 6 by Seth Copeland on Tue, Dec 2 2014
  • Re: Two problems continue ... one obvious, one hidden

    [quote user="Stephen Miller"] I use Firefox (v34). Both urls you gave me timed out. I tried the same on Chrome. The first url returned "shortcuts". The second url returned 403 - Forbidden: Access is denied. [/quote] The second one on chrome returning 403 makes sense if you aren't logged in at logos.com as that requires authentication. The fact that
    Posted to Logos 6 by Seth Copeland on Mon, Dec 1 2014
  • Re: Two problems continue ... one obvious, one hidden

    [quote user="Stephen Miller"]1. Synchronization is NOT working. L6 "synchronizes" for hours without achieving anything[/quote] All the errors look like timeouts which can often result from firewall issues. Do you get any errors hitting this url from your browser? https://shortcutsapi.logos.com/v1/ (should just see plain text saying "Shortcuts") Or if
    Posted to Logos 6 by Seth Copeland on Mon, Dec 1 2014
  • Re: Bug: "Show more" broken in Groups Tool

    [quote user="David Taylor Jr"] I see great possibilities for this tool, I would love to see more integration within the program itself rather than linking you to your web browser. [/quote] I think that is a great idea, and I believe there are plans to do so. One thing that is in is if you bring up the context menu by right clicking a hyperlink to a
    Posted to Logos 6 by Seth Copeland on Wed, Nov 5 2014
  • Re: New Feature: Ask the Author

    [quote user="Ryan B"] Hi Seth, I was just curious if you were able to reproduce the problem or if it was working okay on your end? I was also curious if anyone at Faithlife knew if the Ask the Author feature is what Bob was alluding to in this post or if there was something else in the works? Thanks, Ryan [/quote] I was able to reproduce it. I didn
    Posted to Logos 6 by Seth Copeland on Wed, Nov 5 2014
Page 1 of 6 (102 items) 1 2 3 4 5 Next > ... Last » |