Search

Search in sorted by
  • Searching collections often produces no results

    I am finding that when I search certain collections that I've created, that it produces no results. These are collections I created in Logos 5, and the searches performed perfectly. But now with Logos 6, the searches show no results. Any suggestions?
    Posted to Logos 6 by Mark A. Copeland on Mon, Nov 3 2014
  • Re: Logos 6 crashes everytime I try to use LBS Help

    [quote user="Mark A. Copeland"] Every time I try to type something in the search box for the Logos Bible Software Help, the program crashes. Have others experienced this? Is it a known bug? [/quote] I suppose I should have mentioned that I am using a Macbook Air with Yosemite OS.
    Posted to Logos 6 by Mark A. Copeland on Fri, Oct 31 2014
  • Re: L6 Suggestions:

    [quote user="Mark Barnes"] [quote user="Mark A. Copeland"]I notice that I have prioritized two devotionals in my library, but five devotionals appear on my home page. Is there a way to limit the number of devotionals that appear on my home page?[/quote] No, it's always five. [/quote] Thanks for the reply, Mark. Not the one I was hoping for , as it would
    Posted to Logos 6 by Mark A. Copeland on Fri, Oct 31 2014
  • Logos 6 crashes everytime I try to use LBS Help

    Every time I try to type something in the search box for the Logos Bible Software Help, the program crashes. Have others experienced this? Is it a known bug?
    Posted to Logos 6 by Mark A. Copeland on Fri, Oct 31 2014
  • Re: L6 Suggestions:

    [quote user="Mark Barnes"] [quote user="Brent Hoefling"]change devotional reading to allow selection(s) of devotionals.[/quote] This is done through prioritisation. [/quote] I notice that I have prioritized two devotionals in my library, but five devotionals appear on my home page. Is there a way to limit the number of devotionals that appear on my
    Posted to Logos 6 by Mark A. Copeland on Fri, Oct 31 2014
  • Re: QuickStart videos not playing

    [quote user="Jonathan Sine"] [quote user="Lewis Harper"] Todd, I've gone through my videos and found that if the slider bar is in this position, videos will work. If it is farther to the right it will not [/quote] Weird. I only had a few minutes, but I played around with this setting and it seemed to have an impact. Only had time to try one. But it
    Posted to Logos 6 by Mark A. Copeland on Tue, Oct 28 2014
  • Re: QuickStart videos not playing

    [quote user="Mark A. Copeland"] [quote user="Lewis Harper"] Mark, Have you tried to delete media from resource tab and download media again? [/quote] I'll try that and report back in about an hour. Thank you (and everyone else) for your efforts to resolve this! [/quote] Well, I've returned from a refreshing two-mile walk, enjoying the fragrant honeysuckle
    Posted to Logos 6 by Mark A. Copeland on Tue, Oct 28 2014
  • Re: QuickStart videos not playing

    [quote user="Lewis Harper"] Mark, Have you tried to delete media from resource tab and download media again? [/quote] I'll try that and report back in about an hour. Thank you (and everyone else) for your efforts to resolve this!
    Posted to Logos 6 by Mark A. Copeland on Tue, Oct 28 2014
  • Re: QuickStart videos not playing

    [quote user="Lewis Harper"] Todd, I've gone through my videos and found that if the slider bar is in this position, videos will work. If it is farther to the right it will not [/quote] Tried this suggestion, but still no video for me.
    Posted to Logos 6 by Mark A. Copeland on Tue, Oct 28 2014
  • Re: QuickStart videos not playing

    I've tried everything suggested so far, and still cannot play video.
    Posted to Logos 6 by Mark A. Copeland on Tue, Oct 28 2014
  • Re: QuickStart videos not playing

    [quote user="Richard DeRuiter"] I see a yellow triangle with an exclamation point in the upper right of your screen. If you hover over it, what does it say is happening? If Logos is still indexing, you may just need to wait until it's done. [/quote] Logos was indexing when I took the screen shot. But the problems with the videos not playing exist even
    Posted to Logos 6 by Mark A. Copeland on Tue, Oct 28 2014
  • Re: QuickStart videos not playing

    [quote user="Mark A. Copeland"]The video appears to load, but when I click on the play button nothing happens.[/quote] Let's see if I can insert that screen shot:
    Posted to Logos 6 by Mark A. Copeland on Tue, Oct 28 2014
  • Re: QuickStart videos not playing

    [quote user="Martin Potter"] Can you provide a screen shot of what you see when attempting to play the videos?Thank you, Martin [/quote] The video appears to load, but when I click on the play button nothing happens.
    Posted to Logos 6 by Mark A. Copeland on Tue, Oct 28 2014
  • Re: QuickStart videos not playing

    [quote user="Angela Murashov"] [quote user="Mark A. Copeland"]Anyone else having problems with viewing the videos once Logos 6 was installed?[/quote] I am not able to reproduce this What operating system are you using? Are you running the minimum system requirements for Logos 6? Logos 6 requires Windows 7 SP1 or Mac OS X 10.9, or later. [/quote] I am
    Posted to Logos 6 by Mark A. Copeland on Tue, Oct 28 2014
  • Re: QuickStart videos not playing

    [quote user="David Taylor Jr"] Is the device you are trying to view them on connected to the web? [/quote] Yes.
    Posted to Logos 6 by Mark A. Copeland on Tue, Oct 28 2014
  • QuickStart videos not playing

    The QuickStart for Logos Bible Software v.6 videos are not playing. Neither are the Logos Timesaving Tips videos that I had with v.5. Anyone else having problems with viewing the videos once Logos 6 was installed?
    Posted to Logos 6 by Mark A. Copeland on Tue, Oct 28 2014
  • Re: Restoration Movement foiled again!

    A few others that can be added to the list of Restoration Movement publishers whose material is already available on Logos include: Cogdill Foundation Publications Christianity Magazine (176 issues) Florida College Bookstore Florida College Press
    Posted to General by Mark A. Copeland on Sat, Aug 23 2014
  • Re: New American Commentary: Hebrews (does not sync with the rest of the series)

    [quote user="Mark A. Copeland"] The Hebrews commentary in the New American Commentary series (NAC) that just became available does not syncronize with the other books in the NAC series. By that I mean if I have a panel open with another book in the NAC series (e.g., James) and then type in a passage from Hebrews, the panel does not bring up the commentary
    Posted to General by Mark A. Copeland on Thu, Sep 15 2011
  • Re: Error(s) - New American Commentary Series

    [quote user="Dennis Audet"]>>> Just noticed another post on this topic. I guess I am redundant![/quote] If Paul (Ga 1:9; 5:21) and Peter (2Pe 1:12; 3:1) can be redundant, then certainly you can! Thanks for confirming the same problem I am having!
    Posted to General by Mark A. Copeland on Wed, Sep 14 2011
  • Re: New American Commentary: Hebrews (does not sync with the rest of the series)

    I am seeing the same thing in my Library as Mark Smith. The new Hebrews commentary is showing up in the Library by itself as belonging to The New American Commentary series as opposed to the rest of the commentaries which show as belonging to the New American Commentary series. [quote user="Mark Smith"] [quote user="Richard DeRuiter"] Is this not what
    Posted to General by Mark A. Copeland on Tue, Sep 13 2011
Page 2 of 3 (54 items) < Previous 1 2 3 Next > |