Search

Search in sorted by
  • Re: missing resources... AGAIN.

    okay, did the winmerges and there was just too much information to be helpfull. I guess I will just have to be satisfied that one system has 35 less resources than the other with L4. And that as with the 1>2 and the 2>3 upgrades, I am losing resources again. If I were more OCD, I would know exactly what's in my library. but I am not; so I guess it's
    Posted to Logos 4 by Brent Hoefling on Sat, Nov 14 2009
  • Re: missing resources... AGAIN.

    i do have a resource and license backup on a 32gb thumb drive. but was hoping to NOT have to double up on resource files. :(
    Posted to Logos 4 by Brent Hoefling on Fri, Nov 13 2009
  • Re: missing resources... AGAIN.

    i wanted to rebuld my desktop with a new OS install (64bit), but now am hesitating because of all this. hardware is cheep, comparitively speaking. it's the software/licenses/resources that I am concerned with. and it appears that aside from functionality differences, the resource issue is holding me back, currently.
    Posted to Logos 4 by Brent Hoefling on Fri, Nov 13 2009
  • Re: missing resources... AGAIN.

    painstaking inspection. yep, that's what's happening. okay, well not actually painfull, but it is timeconsuming, and don't even know if it will help.
    Posted to Logos 4 by Brent Hoefling on Fri, Nov 13 2009
  • Re: missing resources... AGAIN.

    running winmerge compare: laptop L4 (new install) resources to desktop L3 resource folder (shared it on my home lan temproarily). Winmerge Total Items 9576 (still running) Desktop L4 ("upgrade") resources to local L3 resources folder. Winmerge total items 8319 (also still running). and thanks Dan. I understand, but the differences are still frustrating
    Posted to Logos 4 by Brent Hoefling on Fri, Nov 13 2009
  • Re: missing resources... AGAIN.

    thanks. winmerge running now.... :) Running the Winmerge on the desktop comparing L3 and L4. first.
    Posted to Logos 4 by Brent Hoefling on Fri, Nov 13 2009
  • Re: missing resources... AGAIN.

    still looking for the L4 resource location? any assistance. I have win7-64bit
    Posted to Logos 4 by Brent Hoefling on Fri, Nov 13 2009
  • Re: missing resources... AGAIN.

    i know where the L3 resources are. where are the L4 resources?
    Posted to Logos 4 by Brent Hoefling on Fri, Nov 13 2009
  • Re: missing resources... AGAIN.

    the resource update finished, apparently (the updating resources message went away), but still short on resources.
    Posted to Logos 4 by Brent Hoefling on Fri, Nov 13 2009
  • Re: missing resources... AGAIN.

    TB - several points: 1. I posted it as a comment on teh BLOG site, as mentioned, not inthe forums. my comment about the comment was that it was deleted from there,may not be accuurate, but it has not been displayed unter the comments of the logos 4 BLOG announcement, yet others after mine have been allowed to be posted. 2. I have been through all major
    Posted to Logos 4 by Brent Hoefling on Fri, Nov 13 2009
  • Re: missing resources... AGAIN.

    35 of them? i don't think so. Doing a library search, typed in help on the laptop - 437; desktop 440. that apparently accounts for 3. (assuming the help files are in that list and it isn't 3 books with the word "help" in their title that are missing)
    Posted to Logos 4 by Brent Hoefling on Fri, Nov 13 2009
  • missing resources... AGAIN.

    I posted something about this on the Blog site a week or so ago, and assume it was deleted, since other comments were put up after mine. I don't have a copy of it, since I didn't think to save, and since then I have made another discovery. I have been a long time customer of LOGOS/Libronix. Since version 1.3, If I recall correctly, and used to have
    Posted to Logos 4 by Brent Hoefling on Fri, Nov 13 2009
  • Re: new update to L4 won't install...

    I don't remember for sure, but probably woldn't have, since it was loaded from the web, I would have just clicked run.
    Posted to Logos 4 by Brent Hoefling on Sat, Nov 7 2009
  • Re: new update to L4 won't install...

    workaround discoverd - rt. click, run as administrator.
    Posted to Logos 4 by Brent Hoefling on Fri, Nov 6 2009
  • Re: SR-5 (4.0.3.2700) Release Notes

    workaround discovered. Rt.click, run as administrator.
    Posted to Logos 4 by Brent Hoefling on Fri, Nov 6 2009
  • Re: SR-5 (4.0.3.2700) Release Notes

    won't load on my computer. already posted about it with an image of the error.
    Posted to Logos 4 by Brent Hoefling on Fri, Nov 6 2009
  • new update to L4 won't install...

    It gives an error that I don't have permissios to a directory that I should. This is my laptop, and i am th eonly user and am an admin user.
    Posted to Logos 4 by Brent Hoefling on Fri, Nov 6 2009
Page 27 of 27 (537 items) « First ... < Previous 23 24 25 26 27 |