Search

Search in sorted by
  • Re: 3/19/2010 Mystery Thingy

    [quote user="David Buckham"]Uh, was their an update or something?[/quote] I'm not running Growl so I don't know whether anything's been downloaded, but L4 has started indexing again. From the console messages it seems to be working on the ESV Reverse Interlinear, so it could be linked to the latest PC beta release ...
    Posted to Logos 4 by Stephen Ashton on Fri, Mar 19 2010
  • Re: A15- Preparing your Library This may take a while... 2 days?

    [quote user="Shawn Maze"]Got the dreaded "Preparing your Library This may take a while..." message and it is major understatement and I am underwhelmed at Logos for Mac so far.[/quote] This is the reality of running software that is still in development. If you haven't done, read the FAQ (see the link in my signature). Regarding your particular comments
    Posted to Logos 4 by Stephen Ashton on Fri, Mar 19 2010
  • A15 - Two context menus at once?

    When right-clicking in the grammar information in the information menu I am presented with two context menus. I assume that this is not the expected behaviour! Here's a screenshot:
    Posted to Logos 4 by Stephen Ashton on Thu, Mar 18 2010
  • Re: grabbing map images?

    [quote user="Andrew Micklefield"] I notice others have had map issues, but don't think any of their posts are for Mac. has anyone fixed this yet? [/quote] Maps are not yet implemented for the Mac version of Logos 4.
    Posted to Logos 4 by Stephen Ashton on Thu, Mar 18 2010
  • Re: Logos 4 For Mac

    [quote user="Alan Macgregor"]I wish I knew how to do those fancy arrows you do.[/quote] Alan - If I can do it, then it's easy ... and you can do way more than arrows. This is really useful for any image file or PDF you need to review or annotate. Once you taken a screenshot, open it in Preview and click on the Annotate button in the toolbar (see the
    Posted to Logos 4 by Stephen Ashton on Thu, Mar 18 2010
  • Re: Logos 4 For Mac

    Alan - Looks like we were doing the same thing at the same time ... ... Stephen
    Posted to Logos 4 by Stephen Ashton on Thu, Mar 18 2010
  • Re: Logos 4 For Mac

    I assume you've installed the Mac version. If so, you're right, it's still in the 'Alpha' development stage at present. This means that new features are being developed all the time. About once a fortnight a new update is released with additional functionality. Once the feature set is broadly complete, then the software will enter the 'Beta' dvelopment
    Posted to Logos 4 by Stephen Ashton on Thu, Mar 18 2010
  • Re: No ESV on Mac?

    [quote user="Alan Macgregor"]... and NIV is Nearly Infallible Version[/quote] or 'Not Inspired Version'
    Posted to Logos 4 by Stephen Ashton on Thu, Mar 18 2010
  • Re: Insufficient Free Disk Space?

    [quote user="MichaelKares"]a.) Empty your trash can (accessible by hitting the trash can at the bottom right of your dock (see picture)[/quote] If your hard drive is full it's also worth opening iPhoto and emptying the trash within that application too. Your deleted photos and movies here can take up a huge amount of space you didn't know you were using
    Posted to Logos 4 by Stephen Ashton on Thu, Mar 18 2010
  • Re: A15 Indexing?

    I downloaded A15 on the release date too. Yet this Saturday the Indexer fired up and ran for 2 hrs 10 mins. I've no idea why it needed to reindex at that point!? I guess this is what running Alpha software is about ...
    Posted to Logos 4 by Stephen Ashton on Tue, Mar 16 2010
  • Re: A16

    [quote user="MichaelKares"] Should we start a countdown? .....6 [/quote] Based on the last few weeks and the development team's desire to issue stable releases a countdown might not be possible: ... 6 ... or is it 7? ... or 8?
    Posted to Logos 4 by Stephen Ashton on Tue, Mar 16 2010
  • Re: A14 - Send to Keynote

    Building on my post above, you might be able to create your own custom actions based on Applescript for use in Automator (see here ) and just call a single Automator workflow saved as an application.
    Posted to Logos 4 by Stephen Ashton on Mon, Mar 15 2010
  • Re: A14 - Send to Keynote

    Glenn - I'm an architect rather than a developer. So my knowledge is limited. However, I have been able to find out that the problem is twofold: 1) The two sections of your script that send a command to "System Events" rely on the "Enable access for assistive devices" setting in the "Universal Access" preference pane being selected. See the screenshot
    Posted to Logos 4 by Stephen Ashton on Mon, Mar 15 2010
  • Re: Sluggish

    I'm running L4 on an early-2009 aluminium Macbook with a 2 GHz intel Core 2 Duo and 2 GB RAM. It is slow at the moment, but ... [quote user="Bryan Smith"] Short answer. Yes that is the nature of Alpha. Speed will come later as I understand it. [/quote] ... that is the nature of the alpha stage of the project and I hope it will significantly improve
    Posted to Logos 4 by Stephen Ashton on Mon, Mar 15 2010
  • Re: A14 - Send to Keynote

    I've been trying to get this to work in A15 and it still doesn't seem to be working. I've left the Applescript to work for about ten minutes and it only gets so far. It looks like the Applescript is opening Keynote and creating a new slide, but then it seems to stop. The slide created is from the 'Title and Bullets' layout, rather than the 'Blank' layout
    Posted to Logos 4 by Stephen Ashton on Mon, Mar 15 2010
  • Re: A Couple Features I Would Like To See In L4

    These are excellent suggestions. They benefit Logos as a company and us as the users. Seems like a no-brainer to me!
    Posted to Logos 4 by Stephen Ashton on Mon, Mar 15 2010
  • Re: Macbook Pro Scrolling Speed

    Same here. It's a real problem for reading Bible passages. I'm often several chapters away from where I should be. This is an A15 issue. It was fine in A14.
    Posted to Logos 4 by Stephen Ashton on Sun, Mar 14 2010
  • Re: A-15, Logos program disappears

    [quote user="Paul Backhurst"] I presume there's a clash somewhere with Spaces? [/quote] I don't think it's a clash with Spaces because I have the problem and I don't use Spaces! Do you need me to post my logs?
    Posted to Logos 4 by Stephen Ashton on Fri, Mar 12 2010
  • Re: A-15, Logos program disappears

    I've noticed this as well. It's as if the application is hidden whenever it's not the current application.
    Posted to Logos 4 by Stephen Ashton on Fri, Mar 12 2010
  • A15 - 'Use Red Letter' setting still not working

    The option to turn red letters on and off is still not working: I've tried restarting the programme and the setting is still ignored. Do you need any logs for this?
    Posted to Logos 4 by Stephen Ashton on Wed, Mar 10 2010
Page 10 of 12 (235 items) « First ... < Previous 8 9 10 11 12 Next > |