Search

Search in sorted by
  • Re: Bible Word Study Causing Crash

    [quote user="Dave Hooton"] Mick, we need to see your logs. Please upload to this thread. [/quote] Here is my zipped log files. 0218.Logos4.zip Thanks Mick
    Posted to Logos 4 by Mick on Wed, Jan 27 2010
  • Re: OneNote 2010 Linked Notes

    Thanks for your input on how you use One Note. It is a powerful application and is pretty mush user defined on how you want to use it. The interface with most other Microsoft applications gives it lots of power. My laptop is a tablet and so I can even taken hand-written notes in it and then convert the hand-written into typed notes. Thanks Mick
    Posted to Logos 4 by Mick on Wed, Jan 27 2010
  • Re: OneNote 2010 Linked Notes

    [quote user="Jarred Edgecombe"] [quote user="Michael Birney"]I was thinking of staring a onenote thread and have everyone who uses it share their best ideas and practices, but I think that is against the rules now a days.[/quote] I would be interested to see how other guys use OneNote, notonly in L4 Bible study, but also ministry in general. [/quote
    Posted to Logos 4 by Mick on Wed, Jan 27 2010
  • Bible Word Study Causing Crash

    Here is my system info: Logos 4 4.0a SR-3(4.01.3.5180) Gateway Tablet Laptop: Intel(R) Core(TM)2 CPU T7200 @ 2.00GHz 2.00 GHz Memory 2.00 GB 32-Bit Operating System Windows 7 Professional 120 GB hard drive 20GB free space From any Bible I chose when I a word and select BWS from the window the BWS window opens up and begins search. The whole screen
    Posted to Logos 4 by Mick on Wed, Jan 27 2010
  • Re: Logos 4 Not Working (More Info)

    For those following this thread I have resolved the issue. The following is what I did to fix issue. I am not sure it will stay fixed but it is working OK after several tests: Here is the two lines from the log files where error was occuring: 2010-01-20 23:10:10.0778 6 Info HomePage.HomePageViewModel Loading cached home page C:\Users\Mick\AppData\Local
    Posted to Logos 4 by Mick on Wed, Jan 20 2010
  • Re: Logos 4 Not Working (More Info)

    [quote user="MichaelFinch"] For Logos 4 support that might be monitoring this thread to assist here is more interesting information. When I hold down the key and start Logos 4 and choose to open with blank page, it does open in a less that "full screen" (smaller window). I can click on home page and it loads the regular home page with out stopping.
    Posted to Logos 4 by Mick on Wed, Jan 20 2010
  • Re: Logos 4 Not Working (More Info)

    For Logos 4 support that might be monitoring this thread to assist here is more interesting information. When I hold down the key and start Logos 4 and choose to open with blank page, it does open in a less that "full screen" (smaller window). I can click on home page and it loads the regular home page with out stopping. I can do anything with Logos
    Posted to Logos 4 by Mick on Wed, Jan 20 2010
  • Re: Logos 4 Not Working (More Info)

    I have .net 3.5 SP 1 on my system (the latest). No one is absoutely sure it is a .NET issues yet. I am also sorry if my email implied that I was blaming Logos 4, I am not. But I am not blaming Windows 7 either. I believe that it is something corrupted on my system. Thanks Mick
    Posted to Logos 4 by Mick on Wed, Jan 20 2010
  • Re: Logos 4 Not Working (More Info)

    The SilverLight update is for SilverLight that you use in application designe not in aplications that may use SilverLight. I do not believe the SilverLight update affected the operation of Logos 4 on my system. I used Logos 4 more than once after the update was installed. I believe that something else has been corrputed on my system for Logos 4 to suddenly
    Posted to Logos 4 by Mick on Wed, Jan 20 2010
  • Re: Logos 4 Not Working (More Info)

    [quote user="Sir Maru"] It seems all the Logos 4 install problems are with Windows 7. So far I have not seen one installation problem here when using Windows XP. Maybe Logos 4 needs an upgrade for Windows 7. [/quote] This not a problem with a installation of Logos 4. My Logos 4 has been functioning perfectly for a couple of months (since I have upgraded
    Posted to Logos 4 by Mick on Wed, Jan 20 2010
  • Re: Logos 4 Not Working (More Info)

    [quote user="Thomas Black"] Looking at the log, it appears that something is wrong with .NET. I have seen the same error pop up when I close logos today. I'd like to see a real programmer take a look at this log though and confirm my statement. In the interim you might double check windows update and see if there's another update to .net or silverlight
    Posted to Logos 4 by Mick on Wed, Jan 20 2010
  • Re: Logos 4 Not Working (More Info)

    [quote user="MichaelFinch"] Robert, Here is extra information from system, attached log file (only one, didn't zip beacuse it was not that large), and system information. Gateway Tablet Laptop: Intel(R) Core(TM)2 CPU T7200 @ 2.00GHz 2.00 GHz Memory 2.00 GB 32-Bit Operating System Windows 7 Professional 120 GB hard drive 20GB free space 3808.Logos4.log
    Posted to Logos 4 by Mick on Wed, Jan 20 2010
  • Logos 4 Not Working (More Info)

    Robert, Here is extra information from system, attached log file (only one, didn't zip beacuse it was not that large), and system information. Gateway Tablet Laptop: Intel(R) Core(TM)2 CPU T7200 @ 2.00GHz 2.00 GHz Memory 2.00 GB 32-Bit Operating System Windows 7 Professional 120 GB hard drive 20GB free space 3808.Logos4.log Thanks Mick
    Posted to Logos 4 by Mick on Wed, Jan 20 2010
  • Re: Logos 4 Won't Start-up

    [quote user="Kevin Becker"] Hold down ctrl as you start Logos. Keep holding it until the log in screen shows and select "Use Blank Layout" and then log in. This will enable logging and probably bypass whatever was wrong with your layout that keeps Logos from starting. EDIT: BTW, here are the instructions for logging http://wiki.logos.com/Diagnostic_Logging
    Posted to Logos 4 by Mick on Wed, Jan 20 2010
  • Logos 4 Won't Start-up

    Hello All: I have a laptop running Windows 7 Professional. I have automatic updates turned on and have been using Logos 4 for several months. All updates and indexing has worked smoothly. However, today when start Logos 4 it will not start. The music begins to play then I receive a window stating that Logos 4 has stopped working and that Windows s checking
    Posted to Logos 4 by Mick on Wed, Jan 20 2010
  • Re: Christmas Specials

    I received three of the Days of Christmas speical notification emails and none of the others. It was like 1, 3, and 6 that was all I received????? My email comes through my website server with no restrictions on it. Nothing gets deleted without going through my review. Not sure hwy I only received three, interesting. Happy Holidays to all. Mick
    Posted to General by Mick on Mon, Dec 21 2009
  • Re: Discounts on Zondervan's Logos editions for Pradis users

    [quote user="Daniel Bender"] I have Pradis on my Win 7 machine and it runs great after installing a patch that is on their site[/quote] Thanks for the information Daniel. I was not aware that there was a software update to Pradis 6. I have downloaded and installed update and application now works as expected. Even though the EBC works well for me I
    Posted to General by Mick on Fri, Dec 11 2009
  • Re: Discounts on Zondervan's Logos editions for Pradis users

    I purchased the EBC from Christian Books (the Windows 95 version) several years ago for $99. That was such a good price it was not a difficult choice compared to the individual book price (which I had started purchasing). A couple of months ago I upgraded from Vista to Windows 7 (the Windows 95 version of EBC ran fine under Vista) and the EBC verion
    Posted to General by Mick on Tue, Dec 8 2009
  • Re: Another round of L4 Resource updates?

    Mine was a 1.8Gb download. The hard drive on my laptop took a hit. The indexing only took about 10 minutes. The CPU usage was at 98% for about 5 minutes then dropped to 58% for the rest of indexing. It appears to be finished now and CPU usage is at 15%. But hard drive avaialble space is back to almost where it was before download???? Not sure what the
    Posted to Logos 4 by Mick on Thu, Dec 3 2009
  • Re: BUG: Logos4 does not allow Auto-hide Win7 task bar to show when L4 is active window

    I am on 32-bit Windows 7 and my auto-hide with L4 open and active has always worked. I am running the same releaase as you are. Thanks Mick
    Posted to Logos 4 by Mick on Wed, Nov 25 2009
Page 3 of 4 (68 items) < Previous 1 2 3 4 Next > |