Search

Search in sorted by
  • Re: Select works of Aristotle on CP

    Many thanks Bruce. The links were very helpful.
    Posted to General by Mike Pearson on Thu, Jul 31 2014
  • Select works of Aristotle on CP

    What do the "Select works of Aristotle" presently on CP have, which the Aristotle Clarendon Press and Perseus Digital Libraries don't have? Many thanks.
    Posted to General by Mike Pearson on Thu, Jul 31 2014
  • Re: Logos 4 stops working after it is opened

    Hi Kevin, L4 works! I opened up L4, it downloaded an update and some resources and it worked!! Thanks for your help, Mike
    Posted to General by Mike Pearson on Wed, Aug 24 2011
  • Re: Logos 4 stops working after it is opened

    Hi Kevin, Thanks for your help but it didn't help, although this time L4 froze after I'd got a "Preparing your library ... this may take some time" window - which then disappeared!! Thanks, again.
    Posted to General by Mike Pearson on Tue, Aug 23 2011
  • Re: Logos 4 stops working after it is opened

    Hi Kevin, Thanks for the quick response. I've attached all the log files - loos like double-dutch to me!! The Logos setup file is much older, but I've included it anyway. Mike 3252.Logos4.log 8551.Logos4Crash.txt 7080.Logos4Indexer.log 1157.logos4setup[1].log
    Posted to General by Mike Pearson on Tue, Aug 23 2011
  • Logos 4 stops working after it is opened

    Help please. I've been using L4 for 18 months or so - on Sunday 20th August I downloaded some updates, however since then I can't open L4. Specifically what happens: On opening, a number of windows are opened (this is normal), but before Logos 4 fully opens it stops. A small window opens stating that Logos 4 has stopped working and windows is searching
    Posted to General by Mike Pearson on Tue, Aug 23 2011
  • Re: Berkhof Collection ... resources not downloaded

    Yes I have the same problem and it seems to be stopping other things from downloading. Over the weekend I couldn't download 18.3MB, it then grew to 59.6 but now it's back to 18.3 MB.
    Posted to Logos 4 by Mike Pearson on Tue, Mar 23 2010
  • Re: L4 not downloading updates

    Daniel, Could it be the same probelm as the guys who are having trouble with the Berkhoff download? - see other post. There is mention of 18.3 MB download failing - and that was the size of mine, although it then grew to 56.9 MB, and is now 18.3 MB.
    Posted to Logos 4 by Mike Pearson on Tue, Mar 23 2010
  • Re: L4 not downloading updates

    Hi Daniel, Sorry I can't help but I too have the same problem. It started over the last weekend - and I still (3 days later) can't download - sometimes it doesn't start at all, other times it gets part way through and then gives up. Can anyone help us? Thanks.
    Posted to Logos 4 by Mike Pearson on Tue, Mar 23 2010
  • Re: Logos 4 "has stopped working" message

    Hi Kevin, You're a genius! Yes, L4 works. Your instructions were step-by-step clear. Many thanks, Mike PS does this mean the indexer is going to start all over? Although I have an Intel Core 2 Duo processor T6600 (2.2 GHz) it took many hours on the first index!!
    Posted to General by Mike Pearson on Sat, Feb 20 2010
  • Re: Logos 4 "has stopped working" message

    Hi Kevin, Were you able to make sense of the logs? My L4 hasn't been working for 36 hours now. Thanks, Mike
    Posted to General by Mike Pearson on Sat, Feb 20 2010
  • Re: Logos 4 "has stopped working" message

    Hi Kevin, Thanks for the very quick response. I'm using L4 in Windows 7. I have the L4 icon on the taskbar and double click it. It's worked well like this for the last month or so. But today as I mention I got the "stopped working message". When holding down the CTRL key I get: 1. Sign in. 2. Library update, followed 5 seconds later with the "Stopped
    Posted to General by Mike Pearson on Fri, Feb 19 2010
  • Logos 4 "has stopped working" message

    Logos 4 was working fine yesterday. I noticed it was indexing this morning. When I tried to open it this evening, I got the "Logos 4 "has stopped working" message". I tried the "open with CTRL pressed", but no success. Any solutions please. Am I the only one that feels L4 is very fragile? Thanks, Mike
    Posted to General by Mike Pearson on Fri, Feb 19 2010
Page 1 of 1 (13 items) |