Hyperlink Opens Logos 3

Page 1 of 2 (21 items) 1 2 Next >
This post has 20 Replies | 2 Followers

Posts 43
Larry Sterling Jr. | Forum Activity | Posted: Tue, Jan 19 2010 12:32 PM

When I try hyperlink a resource, it fails, and opens Logos 3.  I looked at my registry and the command line says - D:\Logos4\Logos4.exe"%1"

Does anyone have any suggestions - I am running XP

Thanks

Posts 5337
Kevin Becker | Forum Activity | Replied: Tue, Jan 19 2010 12:49 PM

search your registry for other instances of Libronixdls to see if you need to adjust any other registry keys. See wiki.logos.com/Hyperlinks

Posts 43
Larry Sterling Jr. | Forum Activity | Replied: Tue, Jan 19 2010 12:56 PM

Thanks...I am in over my head.  I could not find anything wrong...Is there a way to update that you know of?

Posts 5337
Kevin Becker | Forum Activity | Replied: Tue, Jan 19 2010 12:59 PM

LarrySterlingJr01:

Thanks...I am in over my head.  I could not find anything wrong...Is there a way to update that you know of?

Hopefully the next time Logos 4 is updated it should take control of those hyperlinks back.

 

Posts 584
Gary O'Neal | Forum Activity | Replied: Tue, Jan 19 2010 1:27 PM

LarrySterlingJr01:

Thanks...I am in over my head.  I could not find anything wrong...Is there a way to update that you know of?

Since there seem to be so many people with problems with this, I wonder if someone (i.e. a Logos developer) could put up a registry file which would write these keys back into the registry.

 

πάντα εἰς δόξαν θεοῦ ποιεῖτε

Posts 5337
Kevin Becker | Forum Activity | Replied: Tue, Jan 19 2010 1:28 PM

Gary O'Neal:
Since there seem to be so many people with problems with this, I wonder if someone (i.e. a Logos developer) could put up a registry file which would write these keys back into the registry.

This would certainly be preferable than sending people to regedit!

Posts 5637
Todd Phillips | Forum Activity | Replied: Tue, Jan 19 2010 1:41 PM

Gary O'Neal:

LarrySterlingJr01:

Thanks...I am in over my head.  I could not find anything wrong...Is there a way to update that you know of?

Since there seem to be so many people with problems with this, I wonder if someone (i.e. a Logos developer) could put up a registry file which would write these keys back into the registry.

I'd rather Logos 4 check on startup to make sure that it is set correctly, and ask if we want to update it if it is not.

Wiki Links: Enabling Logging / Detailed Search Help - MacBook Pro (2014), ThinkPad E570

Posts 584
Gary O'Neal | Forum Activity | Replied: Tue, Jan 19 2010 1:45 PM

Todd Phillips:
I'd rather Logos 4 check on startup to make sure that it is set correctly, and ask if we want to update it if it is not.

That would be ideal, but it would require an update to the entire program. Until that happens, a registry file is just a  couple of lines that shouldn't take long to put together and only those who need it could apply it.

 

πάντα εἰς δόξαν θεοῦ ποιεῖτε

Posts 5637
Todd Phillips | Forum Activity | Replied: Tue, Jan 19 2010 3:15 PM

Gary O'Neal:

Todd Phillips:
I'd rather Logos 4 check on startup to make sure that it is set correctly, and ask if we want to update it if it is not.

That would be ideal, but it would require an update to the entire program. Until that happens, a registry file is just a  couple of lines that shouldn't take long to put together and only those who need it could apply it.

 

Yes you are right, but I was thinking that the beta versions are coming fast this week, and maybe they could add such a functionality in this cycle so that it's available in the next official release.

Wiki Links: Enabling Logging / Detailed Search Help - MacBook Pro (2014), ThinkPad E570

Posts 124
Randy Murphy | Forum Activity | Replied: Mon, Jan 25 2010 7:32 PM

I'm having the same problem. I have 4b beta 5.

Posts 3578
steve clark | Forum Activity | Replied: Mon, Jan 25 2010 9:44 PM

Randy,

Look in the wiki here

and look for the topic:

Problem: Libronix DLS executes the protocol instead of Logos 4

Carefully pay attention to the Quotes used for the registry entry.

QLinks, Bibl2, LLR, Macros
Dell Insp 17-5748, i5, 1.7 GHz, 8G RAM, win 8.1

Posts 124
Randy Murphy | Forum Activity | Replied: Fri, Jan 29 2010 12:03 PM

I tryed this and it still doesn't work. After the beta6 update it just flashes and nothing opens.

To fix the problem, open Registry Editor, navigate to HKEY_CURRENT_USER\Software\Classes\libronixdls\shell\open\command, and change the (Default) value to:
"C:\Users\USERNAME\AppData\Local\Logos4\Logos4.exe" %1 

Posts 5337
Kevin Becker | Forum Activity | Replied: Fri, Jan 29 2010 1:36 PM

Randy Murphy:
I tryed this and it still doesn't work. After the beta6 update it just flashes and nothing opens.

Use the search function of regedit to look for LibronixDLS and change any command values to "C:\Users\USERNAME\AppData\Local\Logos4\Logos4.exe" %1

Posts 124
Randy Murphy | Forum Activity | Replied: Sun, Jan 31 2010 7:15 PM

No luck here is my log files.

8182.Logos4.zip

Posts 5337
Kevin Becker | Forum Activity | Replied: Sun, Jan 31 2010 7:28 PM

Randy Murphy:

No luck here is my log files.

Unfortunately, this is probably not something that can be discerned from the logs. Let me ask you a question... did you replace USERNAME with the account name you use in Windows? So, for example my value reads"C:\Users\Kevin\AppData\Local\Logos4\Logos4.exe" %1 because "Kevin" is my user name in Windows.

Posts 124
Randy Murphy | Forum Activity | Replied: Sun, Jan 31 2010 7:54 PM

Yes its like this  "C:\Users\Randy\AppData\Local\Logos4\Logos4.exe" %1  I guess I'll wait till Logos release another Beta and see if that fixes it. Thanks for your help Kevin.

Posts 584
Gary O'Neal | Forum Activity | Replied: Sun, Jan 31 2010 8:16 PM

Randy Murphy:

Yes its like this  "C:\Users\Randy\AppData\Local\Logos4\Logos4.exe" %1  I guess I'll wait till Logos release another Beta and see if that fixes it. Thanks for your help Kevin.

Randy

I had this same problem and what worked for me was to remove the quotes from the around the path. there aren't any spaces in the path so it shouldn't need them.

πάντα εἰς δόξαν θεοῦ ποιεῖτε

Posts 124
Randy Murphy | Forum Activity | Replied: Mon, Feb 1 2010 4:52 PM

Removing the quotes worked. Thanks Gary

Posts 5337
Kevin Becker | Forum Activity | Replied: Mon, Feb 1 2010 4:59 PM

Gary O'Neal:

Randy

I had this same problem and what worked for me was to remove the quotes from the around the path. there aren't any spaces in the path so it shouldn't need them.

Gary, thanks for this tidbit. I've updated the wiki to suggest this to those who can't get the suggested key to work.

Posts 246
Rev. Michael L. Burns | Forum Activity | Replied: Thu, Feb 4 2010 10:36 AM

Randy,

I had tried numerous times to correct this problem to no avail before reading your post.

I navigated to the registry location you mentioned and changed the default value as you suggested, making sure that I changed USERNAME to reflect my user name but it still launched Logos 3.

What I did to get it to work on my Desktop and Tabletpc was a slight variation of your instaructions.

While still at the registry location mentioned, I located the Logos 4 shortcut and right-clicked and selected properties and copied the path to which the shortcut was pointing, closed the short-cut and  then modified the default value at the registry location by pasting the value copied from the shortcut between the  quotation marks.  My registry entry now looks like this "C:\Users\Owner\AppData\Local\Logos4\Logos4.exe" %1 and everything works fine now.

Thanks for the food-for-thought that got me working at last.

Michael

Page 1 of 2 (21 items) 1 2 Next > | RSS