[acknowledged]Diagram Curves Feature Still Broken!

Page 1 of 1 (3 items)
This post has 2 Replies | 2 Followers

Posts 17
Jack H. Hughes | Forum Activity | Posted: Sat, Feb 21 2015 11:17 AM

I am a Logos for Mac User: I used to love the diagram feature in Logos and used it regularly to teach with. However, months ago all the curve features quit working. I have notified Logos several times about this, but they haven't fixed it yet. When you go to use the "S" feature it should connect the end of one sentence to the beginning of another. Yet, it doesn't work any more but flips around backwards on each end and is really messed up. The left and right open "C" feature or up and down curves don't work either. If you try to expand them they flip around backwards too. Let me give you two examples:

Here is an screenshot of Jn. 3:16-18 when the feature worked: https://www.dropbox.com/s/wytlfwhchl01k4j/When%20it%20Worked.png?dl=0

Here is the screenshot of the same diagram that I opened from logos documents. https://www.dropbox.com/s/awkfz6tyfriqikg/Now%20its%20Broken.png?dl=0

Not only do new diagrams not work, but it has gone back and broken all of my previously made diagrams that used curve features. Here is a jing link so you can watch a video of the features not working correctly.

http://screencast.com/t/FeW5wWwzo6A0

If anyone at Logos can help with this problem, it would be very much appreciated. Again, I have sent several requests to Logos Tech support to no avail. I am using a Mac Pro, OSX 10.10.2 But again, it hasn't worked for months. It is a great feature when its working. Please fix it!

Jack

Posts 24850
Forum MVP
Dave Hooton | Forum Activity | Replied: Sat, Feb 21 2015 1:56 PM

It appears to be Mac only as I can't reproduce in Windows.

Dave
===

Windows & Android

Posts 1471
Angela Murashov | Forum Activity | Replied: Tue, Feb 24 2015 10:27 AM

Jack H. Hughes:
The left and right open "C" feature or up and down curves don't work either. If you try to expand them they flip around backwards too. Let me give you two examples:

I am able to reproduce this on Mac and I will create a case to get it fixed. 

Jack H. Hughes:
When you go to use the "S" feature it should connect the end of one sentence to the beginning of another. Yet, it doesn't work any more but flips around backwards on each end and is really messed up.

However I am not able to reproduce this. Are you still seeing this behavior with the "S" curve in 6.1?

Page 1 of 1 (3 items) | RSS