Search woes

Page 1 of 1 (7 items)
This post has 6 Replies | 2 Followers

Posts 149

See attached screenshot. Tried inline search in a Bible and regular book. I was having problems so selected words I knew in the text yet still received '0' hits.

For what it's worth, I've successfully used search for years. Has something changed with Logos 6 that I'm doing wrong?

Posts 30473
Forum MVP
JT (alabama24) | Forum Activity | Replied: Sat, Feb 21 2015 5:43 PM

Sometimes the issue is "match case" or match all word forms. Another issue is that the index is either corrupt or hasn't finished

macOS, iOS & iPadOS | Logs |  Install

Posts 149
Gregg Farah | Forum Activity | Replied: Sat, Feb 21 2015 6:27 PM

Does inline search offer those options?

I tried regular search with 'search open resources' using 'match equivalent references' and still got 0 hits.

Posts 149
Timothy Brown | Forum Activity | Replied: Sat, Feb 21 2015 7:09 PM

I'd say you have a problem with your index or indexing is not complete:

Windows 8.1 64-bit, Core i5-3330, 8GB RAM

Posts 149
Gregg Farah | Forum Activity | Replied: Sat, Feb 21 2015 7:33 PM

how do I address the indexing issue?

I've been using search feature forever...so indexing has been complete...just last few weeks have been a problem.

Posts 19576
Rosie Perera | Forum Activity | Replied: Sat, Feb 21 2015 7:42 PM

Type rebuild index in the Logos command line.

EDIT: Corrected typo. It's rebuild index, not rebuilt index.

Posts 30473
Forum MVP
JT (alabama24) | Forum Activity | Replied: Sat, Feb 21 2015 7:48 PM

Rosie Perera:

Type rebuilt index in the Logos command line.

yes... But only when you have time. It may take a VERY long time. Do you have an SSD?

macOS, iOS & iPadOS | Logs |  Install

Page 1 of 1 (7 items) | RSS