Crash on startup

Page 1 of 1 (10 items)
This post has 9 Replies | 1 Follower

Posts 18

I get to the home screen, which is blank, and then the whole lot crashes.

Any help appreciated!

Posts 29477
Forum MVP
JT (alabama24) | Forum Activity | Replied: Sun, Mar 8 2015 1:59 PM

Welcome! Sorry for your troubles. Tongue Tied

I took a look at your logs, but they are all greek to me. Have you tried loading to a blank layout? Press and hold the command key immediately upon startup.

macOS, iOS & iPadOS | Logs |  Install

Posts 2589
Lee | Forum Activity | Replied: Sun, Mar 8 2015 2:16 PM

A possibly related error just happened to me.

1. Could not log into Logos server on program start, about one hour ago. Tried several times.

2. After that, I could log in, but the layout was blank.

3. I went back to a previous "Application Closed" auto-save layout.

Running Logos 6.1 SR-2 on Win 8.1 x64

Posts 26706
Forum MVP
Dave Hooton | Forum Activity | Replied: Sun, Mar 8 2015 9:03 PM

Philip Evans:
I get to the home screen, which is blank, and then the whole lot crashes.

Starting to a blank screen should be OK, then try loading a layout. If it crashes call Tech Support.

Dave
===

Windows 10 & Android 8

Posts 304
LogosEmployee
Martin Potter | Forum Activity | Replied: Mon, Mar 9 2015 10:40 AM

Can you please upload (as an attachment) the native crash report located at /Users/phil/Library/Logs/DiagnosticReports/Logos_2015-03-08-202132_Phil.crash?

Mac Developer
Faithlife

Posts 18
Philip Evans | Forum Activity | Replied: Mon, Mar 9 2015 12:20 PM

Hi Martin I don't see the files you indicated.  I have a folder named 'Logging', and in here are (amongst other things) two more folders entitled:

Logos_2015-01-15-223151_Phil.crash

Logos_2015-03-05-214709_Phil.crash

Both folders are empty.  I don't see a folder with the title you gave.  I thought I had uploaded the crash files on my first post - were these corrupted or something?

Posts 18

Ok, I have replicated the crash again and used the Logos Data Logger to get the zip file - attached again.

Hope this one works ok?

Posts 18
Philip Evans | Forum Activity | Replied: Tue, Mar 10 2015 1:00 PM

Ok, I'm at a complete loss now, and ready to uninstall and reinstall Logos 6 - hoping this will fix the problem.

Any last minute words of wisdom from you techy types before I do that?

Posts 1659
SteveF | Forum Activity | Replied: Tue, Mar 10 2015 1:36 PM

I would wait for someone to read the logs if possible. Problems are often caused by a faulty database. There are many separate databases within the program.

[I would just hate to have you spend hours re-installing if one of those files could be quickly switched out and re-built.]

Regards, SteveF

Posts 26706
Forum MVP
Dave Hooton | Forum Activity | Replied: Tue, Mar 10 2015 2:17 PM

Philip Evans:

Ok, I'm at a complete loss now, and ready to uninstall and reinstall Logos 6 - hoping this will fix the problem.

Any last minute words of wisdom from you techy types before I do that?

It's connected with loading the home page and CEF, the web browser interface. Beyond that, please call Tech Support for further assistance.

Dave
===

Windows 10 & Android 8

Page 1 of 1 (10 items) | RSS