[closed] Possible bug: phrase search not working

Page 1 of 1 (5 items)
This post has 4 Replies | 1 Follower

Posts 54
Michael Burer | Forum Activity | Posted: Wed, Jun 3 2015 8:03 AM

When working in NA28 GBS, I right click on ὑπὸ νόμον in Gal 3:23, choose selection, and search this resource (screenshot attached). I get 0 hits in response. This impresses me as a bug, as it should at least return Gal 3:23 as a hit (and of course all the other places this occurs). Am I missing something?

Posts 4768
RIP
Fred Chapman | Forum Activity | Replied: Wed, Jun 3 2015 8:38 AM

As with your other post regarding the missing visual filters, it sounds like you system is still indexing.

Posts 54
Michael Burer | Forum Activity | Replied: Wed, Jun 3 2015 8:56 AM

There's no indication that is the case, that is, no indication in the menu bar or in the top toolbar of Logos. Activity monitor does not show the indexer to be running either.

Posts 11840
Forum MVP
NB.Mick | Forum Activity | Replied: Wed, Jun 3 2015 9:40 AM

but your description sounds like a case of broken index.

Running Logos 9 latest (beta) version on Win 10

Posts 26700
Forum MVP
Dave Hooton | Forum Activity | Replied: Sun, Jun 7 2015 8:28 PM

Michael Burer:
When working in NA28 GBS, I right click on ὑπὸ νόμον in Gal 3:23, choose selection, and search this resource (screenshot attached). I get 0 hits in response.

Do you get hits from Basic Search and Bible Search for words and/or phrases? Is it just the NA28?

Dave
===

Windows 10 & Android 8

Page 1 of 1 (5 items) | RSS