[closed] Visual filters broken?

Page 1 of 1 (7 items)
This post has 6 Replies | 1 Follower

Posts 54
Michael Burer | Forum Activity | Posted: Wed, Jun 3 2015 8:26 AM

I am as of this morning not able to view visual filters within resources. I can create them, but they don't show up, nor is there an option anymore within the visual filters button to toggle various ones off and on. Did a recent update change something that I have overlooked?

Posts 29474
Forum MVP
JT (alabama24) | Forum Activity | Replied: Wed, Jun 3 2015 8:36 AM

What are we seeing? Do you have a master switch turned off?

macOS, iOS & iPadOS | Logs |  Install

Posts 4768
RIP
Fred Chapman | Forum Activity | Replied: Wed, Jun 3 2015 8:37 AM

Is the indexer still running? If so, that is likely the reason.

Posts 54
Michael Burer | Forum Activity | Replied: Wed, Jun 3 2015 8:55 AM

No, the indexer is not running.

Posts 4768
RIP
Fred Chapman | Forum Activity | Replied: Wed, Jun 3 2015 10:16 AM

This problem combined with the search problem on your other thread sounds like an indexing issue. If the indexer is not running then it is possible your index is broken. I know it's a hassle and can be time consuming, but I would run the rebuild index command and see if that solves the problem(s).

Posts 29474
Forum MVP
JT (alabama24) | Forum Activity | Replied: Wed, Jun 3 2015 10:36 AM

Fred may very well be right, but just in case:

alabama24:
What are we seeing?

Do you only have one notes file with notes attached by "reference" to the NT? Are you sure that your visual filters relate to the resource shown?

macOS, iOS & iPadOS | Logs |  Install

Posts 26700
Forum MVP
Dave Hooton | Forum Activity | Replied: Sun, Jun 7 2015 8:29 PM

Michael Burer:
I am as of this morning not able to view visual filters

Is this working?

Dave
===

Windows 10 & Android 8

Page 1 of 1 (7 items) | RSS