Logos Doesn't Re-size in Windows 10

Page 1 of 1 (4 items)
This post has 3 Replies | 1 Follower

Posts 185
Steve Johnson | Forum Activity | Posted: Tue, Aug 11 2015 2:04 PM

Friends,

When I re-size Logos 6 under Win10, I get black areas and mis-arranged Logos tiles where the new window should be. I also get hash if I mouse over these black areas. If I alt-tab to another app, then back to Logos, everything is fine until I re-size again.

All other apps I've opened so far behave normally.

Hardware: Surface Pro 3 (i5, 8gb RAM, 256 SSD)

Pastor, rural Baptist church

Notebook: Dell Precision 4400; Core 2 Duo, 2.5gh; 8Gb RAM; NVIDIA FX 770M w/ 512Mb; Win7 Pro 64-bit; Novabench 510; WEI 5.9

Netbook: MSI Wind 12: Novabench 198; WEI 3.1

 

 

Posts 4595
Forum MVP
Fred Chapman | Forum Activity | Replied: Tue, Aug 11 2015 2:53 PM

I have not experienced this on my laptop. Perhaps it has something to do with the Surface Pro screen resolution or graphics card.

Posts 185
Steve Johnson | Forum Activity | Replied: Tue, Aug 11 2015 3:46 PM

Hmm. If it is a video issue, you'd think Microsoft would get the drivers ready for their own hardware before releasing a new OS.

Other possibilities I should consider?

Pastor, rural Baptist church

Notebook: Dell Precision 4400; Core 2 Duo, 2.5gh; 8Gb RAM; NVIDIA FX 770M w/ 512Mb; Win7 Pro 64-bit; Novabench 510; WEI 5.9

Netbook: MSI Wind 12: Novabench 198; WEI 3.1

 

 

Posts 1602
Deacon Steve | Forum Activity | Replied: Tue, Aug 11 2015 4:37 PM

I am not experiencing this on my HP laptop.

Page 1 of 1 (4 items) | RSS