Logos won't open

Page 1 of 1 (10 items)
This post has 9 Replies | 0 Followers

Posts 4
Rev. Gregory M. Zajac | Forum Activity | Posted: Sat, Aug 22 2015 7:10 AM

Hello,

I am attempting to help my parents figure out why Logos will not work them.  The program will not open.  If I use the cntrl key when starting the program the software will open but I get a Windows pop-up that something went wrong and Microsoft is looking for a solution.  I have tried reinstalling/updating Logos to the most recent and restarting, neither of which helped.  Thanks in advance for any help you can offer for them.

Here are the log files.

6406.LogosErrorFiles.zip

Posts 22283
Forum MVP
Graham Criddle | Forum Activity | Replied: Sat, Aug 22 2015 7:31 AM

Hi Gregory - and welcome to the forums

Sorry to hear that you / your parents are having problems.

Is there a Logos.log file is well? If so, please upload it

Graham 

Posts 92
Christopher Powell | Forum Activity | Replied: Sat, Aug 22 2015 9:18 AM

I am having the same problem.  I am using Windows 10 and I don't have any log files in the folder that are recent.  The holding down CTRL doesn't work for me either.  I'm a little frustrated I can't get at my files the day before Sunday.  Any help would be appreciated!

Posts 92
Christopher Powell | Forum Activity | Replied: Sat, Aug 22 2015 9:35 AM

Problem solved - I used a "repair" install using the latest Logos downloaded install: https://community.logos.com/forums/t/114044.aspx

Hope Gregory gets his fixed

Posts 10650
Forum MVP
Jack Caviness | Forum Activity | Replied: Sat, Aug 22 2015 10:47 AM

Christopher Powell:
I am having the same problem.

Christopher, you will get more attention by starting a new thread. Also anyone seeking to assist you will need log files. Please see the Windows Logs link in my signature.

Posts 4
Rev. Gregory M. Zajac | Forum Activity | Replied: Sat, Aug 22 2015 12:14 PM

Graham,

There wasn't a logos.log file in the same folder, would it be located somewhere else.

Thanks,

Sarah (posting for Greg)

Posts 28039
Forum MVP
JT (alabama24) | Forum Activity | Replied: Sat, Aug 22 2015 1:18 PM

Rev. Gregory M. Zajac:
There wasn't a logos.log file in the same folder, would it be located somewhere else.

No, it should be in the same place... but did you "enable" logging? It isn't turned on by default. See the link in my signature line.

OSX & iOS | Logs |  Install

Posts 4
Rev. Gregory M. Zajac | Forum Activity | Replied: Sat, Aug 22 2015 1:26 PM

Thanks, I must not have been pressing Cntrl soon enough.

Attached files with Logos.log included.  

0552.LogosFiles.zip

Posts 25284
Forum MVP
Dave Hooton | Forum Activity | Replied: Sun, Aug 23 2015 3:52 AM

This is a calculated guess:

Go to C:\Users\Gregory\AppData\Local\Logos\Data\jvzx5oct.3qu\ResourceManager\Resources and delete BEFORE-AND-AFTER.lbshtm. Restart Logos to restore the resource and (hopefully) fix the issue.

You need to enable Hidden files and folders via File Explorer Options in Control Panel.

Dave
===

Windows 10 & Android 8

Posts 4
Rev. Gregory M. Zajac | Forum Activity | Replied: Sun, Aug 23 2015 9:52 AM

Yeah! Logos is working normally now.  Thank you, Dave.

Page 1 of 1 (10 items) | RSS