BUG: Spell check non functioning in 6.6 Beta 4 Mac

Page 1 of 1 (4 items)
This post has 3 Replies | 0 Followers

Posts 10893
Forum MVP
Jack Caviness | Forum Activity | Posted: Wed, Sep 9 2015 3:38 PM

In another forum, Don Awalt wrote

Don Awalt:
I just updated my Windows Verbum from 6.5 to 6.6 beta 4, and the spell checking works fine - same Note as on my Mac, I Get the red underline and the context menu choices for correction. So this is a 6.6 beta 4 Mac only bug.

I can confirm that spell check does not work in 6.6 Beta 4 Mac, and that it did work previously.

Posts 1471
Angela Murashov | Forum Activity | Replied: Thu, Sep 10 2015 3:44 PM

Jack Caviness:

In another forum, Don Awalt wrote

Don Awalt:
I just updated my Windows Verbum from 6.5 to 6.6 beta 4, and the spell checking works fine - same Note as on my Mac, I Get the red underline and the context menu choices for correction. So this is a 6.6 beta 4 Mac only bug.

I can confirm that spell check does not work in 6.6 Beta 4 Mac, and that it did work previously.

I have created a case to get this fixed. 

Posts 1471
Angela Murashov | Forum Activity | Replied: Tue, Sep 15 2015 9:50 AM

Angela Murashov:

Jack Caviness:

In another forum, Don Awalt wrote

Don Awalt:
I just updated my Windows Verbum from 6.5 to 6.6 beta 4, and the spell checking works fine - same Note as on my Mac, I Get the red underline and the context menu choices for correction. So this is a 6.6 beta 4 Mac only bug.

I can confirm that spell check does not work in 6.6 Beta 4 Mac, and that it did work previously.

I have created a case to get this fixed. 

This should be fixed in 6.6 RC 1. 

Posts 10893
Forum MVP
Jack Caviness | Forum Activity | Replied: Tue, Sep 15 2015 12:09 PM

Angela Murashov:
This should be fixed in 6.6 RC 1. 

Thank you

Page 1 of 1 (4 items) | RSS