Library indexing at 0%

Page 1 of 1 (13 items)
This post has 12 Replies | 1 Follower

Posts 20
Abel C. Pol | Forum Activity | Posted: Tue, Sep 22 2015 10:30 AM

Logos just updated to 6.6. Now it says "Library indexing" and keeps it at 0%, with no progress. Anyone else experiencing this? I'm running Windows 7 Professional on a SSD.

 

Posts 1127
Lee | Forum Activity | Replied: Tue, Sep 22 2015 10:47 AM

I'm on Mac and upgraded to 6.6 without any problems. 

After your upgrade did you close Logos and restart it, this may help.

Also do you have logging turned on, if you do you should attach the Logs and someone with Windows can help you more that way.

L4 BS, L5 RB, & L5 Gold, L6 Platinum & Reformed Platinum, L7 Platinum, L8 Baptist Platinum, L9 Baptist Platinum.
2021 MacBook Pro M1 Pro 14" 16GB 512GB SSD, running MacOS Monterey   iPad Mini 4,   iPhone 8.

Posts 20
Abel C. Pol | Forum Activity | Replied: Tue, Sep 22 2015 5:14 PM

Yes, I restarted, etc. No difference.

I'll have to post the log files tomorrow then.

Posts 63
Tony Lim | Forum Activity | Replied: Thu, Sep 24 2015 6:45 AM

I don't understand. Logos 6 recently updated to 6.6, and one of the issue related to library indexing. After the updated version, I still having the problem recurring indexing. Even after a few rounds of indexing, I stop using Logos 6 for while. But when I start open Logos 6, indexing starts all over again. Please see the Log Files attached. 4670.Logos Log Files.zip

Posts 30476
Forum MVP
JT (alabama24) | Forum Activity | Replied: Thu, Sep 24 2015 8:53 AM

Tony Lim:
I don't understand.

It would be helpful for you to create your own thread. 

macOS, iOS & iPadOS | Logs |  Install

Posts 63
Tony Lim | Forum Activity | Replied: Thu, Sep 24 2015 4:43 PM

How to create my own thread?

Posts 5921
SineNomine | Forum Activity | Replied: Thu, Sep 24 2015 4:53 PM

Tony Lim:

How to create my own thread?

In this case, click here.

Please use descriptive thread titles to attract helpful posts & not waste others' time. Thanks!

Posts 30476
Forum MVP
JT (alabama24) | Forum Activity | Replied: Thu, Sep 24 2015 4:54 PM

Tony Lim:
How to create my own thread?

Click on "write a new post" at the top of any forum (see screen shot below). 

macOS, iOS & iPadOS | Logs |  Install

Posts 172
Dwayne Justice | Forum Activity | Replied: Sat, Oct 3 2015 8:21 AM

I am having the same problem.  Also, I don't know if it is related, but searches are very lacking in results.  Any fix yet?

🖥 21.5" iMac; 2.7GHZ; 1TB HD🖥

💻 15" Macbook Pro Retina; 2.5GHZ i7; 16 GB; 500GB FSD💻

🎁Logos 6 Diamond; Logos 6 Anglican Diamond; Logos 6 Pentecostal & Charismatic Gold🎁

🌐Logos Now🌐

Posts 172
Dwayne Justice | Forum Activity | Replied: Sat, Oct 3 2015 8:22 AM

Forgot to mention, I am on a Mac.

🖥 21.5" iMac; 2.7GHZ; 1TB HD🖥

💻 15" Macbook Pro Retina; 2.5GHZ i7; 16 GB; 500GB FSD💻

🎁Logos 6 Diamond; Logos 6 Anglican Diamond; Logos 6 Pentecostal & Charismatic Gold🎁

🌐Logos Now🌐

Posts 172
Dwayne Justice | Forum Activity | Replied: Sat, Oct 3 2015 8:25 AM

Additionally, I tried "Rebuild Index" command, but it just stares at me like I'm stupid and highlights itself green. What is that all about? Most of my searches do the same thing.

🖥 21.5" iMac; 2.7GHZ; 1TB HD🖥

💻 15" Macbook Pro Retina; 2.5GHZ i7; 16 GB; 500GB FSD💻

🎁Logos 6 Diamond; Logos 6 Anglican Diamond; Logos 6 Pentecostal & Charismatic Gold🎁

🌐Logos Now🌐

Posts 172
Dwayne Justice | Forum Activity | Replied: Sat, Oct 3 2015 8:41 AM

weird. I downloaded the logging tool so I could report the problem to Logos.  After the download and clicking enable logs, I reopened Logos and this time it is actually indexing when it says indexing.  It is now at a whopping 3%. That is way better than the 0% for days straight. I will let this go and see what happens.  Fingers crossed.

🖥 21.5" iMac; 2.7GHZ; 1TB HD🖥

💻 15" Macbook Pro Retina; 2.5GHZ i7; 16 GB; 500GB FSD💻

🎁Logos 6 Diamond; Logos 6 Anglican Diamond; Logos 6 Pentecostal & Charismatic Gold🎁

🌐Logos Now🌐

Posts 30476
Forum MVP
JT (alabama24) | Forum Activity | Replied: Sat, Oct 3 2015 1:08 PM

Dwayne Justice:
I am having the same problem.

For clarification: Similar symptoms don't necessarily mean "the same problem," which is why it is good to create a new thread, explain your issue clearly, and post logs. If you continue to have troubles, please do so that you can get the proper attention you deserve. 

macOS, iOS & iPadOS | Logs |  Install

Page 1 of 1 (13 items) | RSS