Logos won't install?

Page 1 of 1 (10 items)
This post has 9 Replies | 0 Followers

Posts 21
Nathan Soper | Forum Activity | Posted: Mon, Oct 19 2015 1:29 PM

Hello brothers and sisters,

I was having an issue with Logos where upon starting the software the startup logo would pop up in the middle of the screen for a second then disapear and Logos would not proceed to start. Everytime I tried to run the software the same would happen so that I couldn't access anything. So I've uninstalled but now the same is happening with installing the software! The installler will download the intial files then when it requires the user to affirm the program to be installed the same happens - the installer closes automatically and doesn't proceed.

I'm running Windows 10 and this problem has only just happened today. Can anyone help or offer some advice? I can't work out what is causing it.

Thanks

Posts 30825
Forum MVP
JT (alabama24) | Forum Activity | Replied: Mon, Oct 19 2015 1:44 PM

Nathan Soper:
Can anyone help or offer some advice?

Have you tried restarting your computer?

macOS, iOS & iPadOS | Logs |  Install

Posts 21
Nathan Soper | Forum Activity | Replied: Mon, Oct 19 2015 1:49 PM

Yes of course, many times. No difference

Posts 30825
Forum MVP
JT (alabama24) | Forum Activity | Replied: Mon, Oct 19 2015 2:07 PM

Nathan Soper:
Yes of course, many times.

You wouldn't believe how many times that IS the answer. Tongue Tied

I will let a windows user try an diagnose. The only thing I can ask: Do you have any firewall, virus protection, etc. that would possibly prevent the download? 

macOS, iOS & iPadOS | Logs |  Install

Posts 21
Nathan Soper | Forum Activity | Replied: Mon, Oct 19 2015 2:31 PM

I do, I'm currently running an anti virus scan but before when I tried turning off all the antivirus protection it still made no difference. I'll try again when the scan is over. Any other suggestions in the meantime would be very much appreciated.

Thanks guys Smile

Posts 28007
Forum MVP
Dave Hooton | Forum Activity | Replied: Mon, Oct 19 2015 10:20 PM

We will need some logs if it still is happening.

Dave
===

Windows 11 & Android 8

Posts 21
Nathan Soper | Forum Activity | Replied: Tue, Oct 20 2015 9:24 AM

I can upload Logs here but since I'm trying to install rather than run the software will that still work? The logs don't appear to have been modified since when I last had the program working correctly 3 days ago

Posts 21
Nathan Soper | Forum Activity | Replied: Tue, Oct 20 2015 11:05 AM

Crisis averted, I've now managed to fix the problem. Thanks for the help though guys

Posts 1863
Rick | Forum Activity | Replied: Tue, Oct 20 2015 11:08 AM

Nathan Soper:

Crisis averted, I've now managed to fix the problem. Thanks for the help though guys

can you tell us what fixed it? I'm just curious.

Posts 28007
Forum MVP
Dave Hooton | Forum Activity | Replied: Tue, Oct 20 2015 4:53 PM

Nathan Soper:
I can upload Logs here but since I'm trying to install rather than run the software will that still work?

If you enable logging as per the wiki then the log files for installation will be captured.

Dave
===

Windows 11 & Android 8

Page 1 of 1 (10 items) | RSS