update problem

Page 1 of 1 (5 items)
This post has 4 Replies | 0 Followers

Posts 46
Dave Anderson | Forum Activity | Posted: Fri, Mar 5 2010 12:52 PM

I have the logos 4 mac alpha version.  There is a small logos icon at the top of the page that says it is updating 1.95 GB but it is staying at 0%.  How can I get it to download

Posts 1875
Alan Macgregor | Forum Activity | Replied: Fri, Mar 5 2010 1:02 PM

Presumably L4Mac is opening alright.

Have you tried update now in the command bar?

If that doesn't work try opening the update from the website .

See Cameron Waters' post http://community.logos.com/forums/t/12321.aspx

Particularly the 1st line: "The app should auto update, but you can always download the latest release from: http://www.logos.com/logos4mac"

iMac Retina 5K, 27": 3.6GHz 8-Core Intel Core i9; 16GB RAM;MacOS 10.15.5; 1TB SSD; Logos 8

MacBook Air 13.3": 1.8GHz; 4GB RAM; MacOS 10.13.6; 256GB SSD; Logos 8

iPad Pro 32GB WiFi iOS 13.5.1

iPhone 8+ 64GB iOS 13.5.1

Posts 34
Mark Mitchell | Forum Activity | Replied: Fri, Mar 5 2010 5:45 PM

It sounds like the download is stuck.  Try clicking on the icon while holding down CTL (I think its CTL) and cancel the download.  Then restart L4 and you should see the icon appear again and the download start.  If it continues to hang, then post your logs for the developers to review.  You can get the steps for posting your logs here http://community.logos.com/forums/t/6731.aspx 

 

Posts 1861
LogosEmployee
Tom Philpot (Faithlife) | Forum Activity | Replied: Fri, Mar 5 2010 11:12 PM

danderson27@gmail.com:
I have the logos 4 mac alpha version.

I'd really suggest canceling the download and pulling down the latest alpha here: www.logos.com/logos4mac. We had some problems in earlier alphas with this. It should be fixed in the current alpha.

Mobile Development Team Lead

Posts 46
Dave Anderson | Forum Activity | Replied: Sat, Mar 6 2010 4:29 AM

Thanks to all.  I downloaded the latest version.  

Page 1 of 1 (5 items) | RSS