Page 1 of 1 (5 items)
This post has 4 Replies | 2 Followers

Posts 948
Everett Headley | Forum Activity | Posted: Wed, Sep 7 2016 3:48 PM

I have a Tab A, Android 6.0.1 and Logos App version 5.5.3

App will crash within a few moment of opening if connected to Wifi.  If it is not connected to wifi will operate fine.  I have uninstalled and reinstalled a couple of times. 

Thoughts?

Posts 4264
LogosEmployee
Kevin Byford (Faithlife) | Forum Activity | Replied: Wed, Sep 7 2016 4:00 PM

Everett Headley:
Logos App version 5.5.3

This is a beta version; in the future please post to the Android beta forum at https://community.logos.com/forums/110.aspx .

We're aware of this issue and hope to release a new beta version soon - thanks for the report.!

Posts 4264
LogosEmployee
Kevin Byford (Faithlife) | Forum Activity | Replied: Wed, Sep 7 2016 5:56 PM

Everett, please try this version and let us know if it resolves the crash issue: https://community.logos.com/forums/t/130495.aspx .

Posts 34
David Loo | Forum Activity | Replied: Wed, Sep 7 2016 7:15 PM

Thanks, Kevin. I just tried the latest beta version (https://community.logos.com/forums/t/130495.aspx) on my Galaxy Note 4 phone, and it didn't crash!

Before this, with the latest standard release, Logos would crash on my phone and Android tablet within a second of starting the app, and this is only with wifi on. With wifi off, the app runs fine. The phone and tablet are both standard un-rooted machines.

Posts 948
Everett Headley | Forum Activity | Replied: Thu, Sep 8 2016 9:45 AM

Thanks Kevin, My apologies.  I had totally forgotten that I was on the Beta...

Page 1 of 1 (5 items) | RSS