Bibles in Web App Not Loading

Page 1 of 1 (14 items)
This post has 13 Replies | 5 Followers

Posts 30
Will Cornell | Forum Activity | Posted: Thu, Oct 20 2016 9:02 AM

Scratching my head. Not sure why, but no books will load in the web app...even the ESV Bible. I get the following message:

You don't own English Standard Version, but you can change that!

(followed by a link to purchase the resource from Logos; a title which I already own...the purchase button is greyed out). Yes, I've logged out of the web app and logged back in.

Posts 25880
Forum MVP
Graham Criddle | Forum Activity | Replied: Thu, Oct 20 2016 9:19 AM

Strange - its working for me

Are you a Logos Now subscriber?

Posts 30
Will Cornell | Forum Activity | Replied: Thu, Oct 20 2016 9:51 AM

Posts 30
Will Cornell | Forum Activity | Replied: Thu, Oct 20 2016 11:33 AM

Graham Criddle:
Are you a Logos Now subscriber?

Yes, I am!

Posts 195
LogosEmployee
Seth Copeland | Forum Activity | Replied: Thu, Oct 20 2016 1:50 PM

Will Cornell:

Graham Criddle:
Are you a Logos Now subscriber?

Yes, I am!



Hey Will,

We're looking into it now.

-Seth

Posts 195
LogosEmployee
Seth Copeland | Forum Activity | Replied: Thu, Oct 20 2016 1:56 PM

Hey Will,

It should be fixed now. There was an issue on one of our servers while your (online) index was being built, and things got into a funky state. Sorry for the inconvenience.

-Seth Copeland

Posts 50
Maclen4 | Forum Activity | Replied: Fri, Oct 21 2016 11:24 AM

Seth,

I am having the same issue, but only with my preferred bible NASB95.  It won't show up when I click hyperlinks or when I search for it Library.

It asks me to purchase it, but I already own it.

Any fixes I should try

Thanks,

Posts 1
Andy Sorenson | Forum Activity | Replied: Sat, Oct 22 2016 8:39 AM

Same here...it's been several days now. No preferred Bible, no books.

Posts 84
LogosEmployee
Mitch (Faithlife) | Forum Activity | Replied: Sun, Oct 23 2016 1:43 PM

Andy Sorenson:

Same here...it's been several days now. No preferred Bible, no books.

Andy, can you try again? I think I've got it fixed for you.

Posts 1
Josh Benner | Forum Activity | Replied: Sun, Oct 23 2016 1:48 PM

I'm trying the Cloud trial, and none of my library shows up in the web app (sounds like same issue)?

When I watch network traffic, I see the API request for my library, but the response indicates there are zero items.

Posts 195
LogosEmployee
Seth Copeland | Forum Activity | Replied: Mon, Oct 24 2016 10:42 AM

The problem should now be fixed for everyone. If you continue to have problems, please let us know.

Thanks,

-Seth Copeland

Posts 50
Maclen4 | Forum Activity | Replied: Mon, Oct 24 2016 3:11 PM

Seth Copeland:

The problem should now be fixed for everyone. If you continue to have problems, please let us know.

Thanks,

-Seth Copeland

Thanks Seth!

I now have my preferred bible. 

God bless!

Posts 1
David coyer | Forum Activity | Replied: Wed, Nov 2 2016 5:57 AM

I am having a similar issue except I just get the eternal spinner symbol; nothing ever loads. 

Posts 195
LogosEmployee
Seth Copeland | Forum Activity | Replied: Wed, Nov 2 2016 12:52 PM

David coyer:

I am having a similar issue except I just get the eternal spinner symbol; nothing ever loads. 



Hey David,

Could you let me know what browser, and OS you are using? Also if you were able to open the browser's console window, and send me any errors you might see.
To open the console you can generally do one of the following:

  • If IE or Edge, press F12.
  • If on windows
    • Ctrl + Shift + J/K/C (for Chrome/Firefox/Safari respectively).
  • If on mac
    • Cmd + Option + J/K/C (for Chrome/Firefox/Safari respectively).


Thanks,

Seth Copeland

Page 1 of 1 (14 items) | RSS