Page 1 of 1 (9 items)
This post has 8 Replies | 1 Follower

Posts 4645
Forum MVP
Mike Binks | Forum Activity | Posted: Thu, Mar 2 2017 1:47 AM

and here is a sample

8713.LogosLogs.Mike.20170302-094155.zip

Mac OS 10.12.4 beta

Logos Bible Software 7.5 Beta 3 7.5.0.0015

A restart seems to kick it over the trip hazard though.

(no problem on the stable version)

Posts 24946
Forum MVP
Dave Hooton | Forum Activity | Replied: Thu, Mar 2 2017 11:52 AM

Mike Binks:
A restart seems to kick it over the trip hazard though.

The indexer log you provided went to normal completion!

Dave
===

Windows & Android

Posts 4645
Forum MVP
Mike Binks | Forum Activity | Replied: Fri, Mar 3 2017 3:22 AM

Thanks for checking that out Dave.

Does the log show that the indicator on the screen changed or simply that the indexing completed?

I wonder if there is a lack of communication between the process and the display?

(This is actually the second update where this has happened - the first time I restarted and it disappeared - this time I was more careful.

Posts 1874
Alan Macgregor | Forum Activity | Replied: Fri, Mar 3 2017 7:05 AM

Mike Binks:
A restart seems to kick it over the trip hazard though.

Mike

I only have the issue intermittently but a restart always works for me too. This happens and I only use the stable version of Logos 7.

I wonder if that is just an issue for Mac user, like us?

Every blessing

Alan

iMac Retina 5K, 27": 4GHz; 16GB RAM;MacOS 10.12.2; 1TB FD; Logos 7

MacBook Air 13.3": 1.8GHz; 4GB RAM; MacOS 10.12.2; 256GB SSD; Logos 7

iPad Pro 32GB WiFi iOS 10.2

iPhone 5s 32GB iOS 10.2

Posts 4602
Forum MVP
Fred Chapman | Forum Activity | Replied: Fri, Mar 3 2017 9:40 AM

Mike Binks:

Thanks for checking that out Dave.

Does the log show that the indicator on the screen changed or simply that the indexing completed?

I wonder if there is a lack of communication between the process and the display?

(This is actually the second update where this has happened - the first time I restarted and it disappeared - this time I was more careful.

Mike, I am running Windows and I don't think I have ever seen the indicator change to 100%. When it get's to 99% it simply goes away after completing. My log's confirm that it completed, but I don't think the indicator has ever illustrated that before disappearing.

Posts 24946
Forum MVP
Dave Hooton | Forum Activity | Replied: Fri, Mar 3 2017 10:08 AM

Mike Binks:
Does the log show that the indicator on the screen changed or simply that the indexing completed?

It doesn't show any  "Software is indexing (nn% complete)" notification but it completed all indexing and shut down @ 12:04 on 1 March.

Dave
===

Windows & Android

Posts 2635
LogosEmployee
Philana R. Crouch | Forum Activity | Replied: Tue, Mar 7 2017 2:25 PM

Fredc:

Mike, I am running Windows and I don't think I have ever seen the indicator change to 100%. When it get's to 99% it simply goes away after completing. My log's confirm that it completed, but I don't think the indicator has ever illustrated that before disappearing.

Fred,

The next the indexer doesn't get to 100% can you upload your logs?

Posts 24946
Forum MVP
Dave Hooton | Forum Activity | Replied: Tue, Mar 7 2017 8:20 PM

Philana R. Crouch:
The next the indexer doesn't get to 100% can you upload your logs?

Fred means that 99% is the highest notification level, so there is only a problem if the indexer remains at that level for a considerable time or crashes.

Dave
===

Windows & Android

Posts 4602
Forum MVP
Fred Chapman | Forum Activity | Replied: Wed, Mar 8 2017 5:21 AM

Dave Hooton:

Philana R. Crouch:
The next the indexer doesn't get to 100% can you upload your logs?

Fred means that 99% is the highest notification level, so there is only a problem if the indexer remains at that level for a considerable time or crashes.

That is correct. 

Page 1 of 1 (9 items) | RSS