English Standard Version Audio

Page 1 of 1 (8 items)
This post has 7 Replies | 1 Follower

Posts 13
Jim Hyman | Forum Activity | Posted: Fri, Mar 10 2017 3:58 PM

Anybody else having problems stopping and starting the audio?

Posts 5315
DIsciple II | Forum Activity | Replied: Fri, Mar 10 2017 4:00 PM

Jim, Are you referring to desktop - Windows or MAC, or mobile - iOS or Android, or some flavour of web app?

Jim Hyman:

Anybody else having problems stopping and starting the audio?

Posts 3171
LogosEmployee
Thomas Ball | Forum Activity | Replied: Fri, Mar 10 2017 4:04 PM

Are the play and pause buttons not reacting immediately when clicked? What is the speed set to on the audio? What version of Logos are you using? Type "about" in the command bar, and choose "About Logos Bible Software." What version of the resource are you using? Tap the 'i' icon in the top right, scroll to the bottom and paste the contents below "Support info."

 

Posts 13
Jim Hyman | Forum Activity | Replied: Fri, Mar 10 2017 5:18 PM

LLS:ESVAUDIO
2017-02-10T18:22:04Z
ESVAUDIO.logos4

Posts 13
Jim Hyman | Forum Activity | Replied: Fri, Mar 10 2017 5:21 PM

play and pause not reacting. if I advance to a forward chapter and the back it will play

Logos 7

Posts 13
Jim Hyman | Forum Activity | Replied: Fri, Mar 10 2017 5:23 PM

Logos Bible Software 7.4 SR-1
7.4.0.0051

Posts 3171
LogosEmployee
Thomas Ball | Forum Activity | Replied: Fri, Mar 17 2017 8:53 AM

Hi Jim,

I think I'm able to replicate the behavior. Does the reading speed also read as "0x"?

 

Posts 3007
LogosEmployee
Philana R. Crouch | Forum Activity | Replied: Mon, May 1 2017 12:52 PM

Jim Hyman:

Anybody else having problems stopping and starting the audio?

Audio resources should start properly in 7.6 (7.6.0.0027).

Page 1 of 1 (8 items) | RSS