Offline modus: Logos will not start (7.6 Beta 4 Mac)

Page 1 of 1 (11 items)
This post has 10 Replies | 1 Follower

Posts 570
HansK | Forum Activity | Posted: Mon, Apr 17 2017 4:04 PM

1030.LogosLogs.hansk.20170418-005947.zip

I downloaded the newest beta and about 1.8Gb of updates today.

After the update (and letting the indexer finish), I did some study.

Then I decided to unmark "Use Internet". After closing the program, I cannot start Logos.

Hans

MacOS Sierra / Logos 7 Collector's Edition & All Base Packages / Logos Now

Posts 25661
Forum MVP
Dave Hooton | Forum Activity | Replied: Mon, Apr 17 2017 11:25 PM

Try starting to a blank layout (with CMD key held). Change "Use Internet" if that works.

Dave
===

Windows 10 & Android 8

Posts 440
Lewis Harper | Forum Activity | Replied: Tue, Apr 18 2017 4:30 AM

With Wi Fi turned off program will not start in off line mode.

Posts 25661
Forum MVP
Dave Hooton | Forum Activity | Replied: Tue, Apr 18 2017 5:03 AM

Lewis Harper:

With Wi Fi turned off program will not start in off line mode.

Lewis,

If that is an issue please start a new thread with a description, and include logs. Otherwise please clarify.

Dave
===

Windows 10 & Android 8

Posts 440
Lewis Harper | Forum Activity | Replied: Tue, Apr 18 2017 6:45 AM

Dave,

No logs are required here all that is needed is for someone with Mac OS to close down Logos, disconnect from the Internet and try to start program in offline mode.  Logos.  will not start up in off line mode.  

Posts 244
LogosEmployee
Ryan Gano (Faithlife) | Forum Activity | Replied: Tue, Apr 18 2017 8:20 AM

Thank you for these reports. We are investigating the issue.

Posts 2198
LogosEmployee

As a workaround until this is fixed, you should be able to start up online, then change your "At Startup Open to" setting to "Most recent layout - any". After that, you will be able to run in offline mode.

Posts 440
Lewis Harper | Forum Activity | Replied: Tue, Apr 18 2017 10:06 AM
Thanks Ryan and Andrew, Thanks for the work around.
Posts 570
HansK | Forum Activity | Replied: Tue, Apr 18 2017 1:05 PM

Dave Hooton:

Try starting to a blank layout (with CMD key held). Change "Use Internet" if that works.

Hello Dave, this worked for me.

Thanks for your help on this forum.

Hans

P.S. Lewis did this also work for you?

MacOS Sierra / Logos 7 Collector's Edition & All Base Packages / Logos Now

Posts 440
Lewis Harper | Forum Activity | Replied: Wed, Apr 19 2017 4:48 AM

Hans,

Andrew gave a work around that works for me.  Glad to hear that Dave's recommendation worked for you.

Posts 3007
LogosEmployee
Philana R. Crouch | Forum Activity | Replied: Mon, Apr 24 2017 10:01 AM

Hans K:

1030.LogosLogs.hansk.20170418-005947.zip

I downloaded the newest beta and about 1.8Gb of updates today.

After the update (and letting the indexer finish), I did some study.

Then I decided to unmark "Use Internet". After closing the program, I cannot start Logos.

Hans

This should now work correctly in 7.6 RC-1 (7.6.0.0024).

Page 1 of 1 (11 items) | RSS