Not able to log into app.logos.com

Page 1 of 1 (7 items)
This post has 6 Replies | 2 Followers

Posts 5
Edwin Kwok | Forum Activity | Posted: Mon, Jul 24 2017 7:43 PM

Hi, I have Logos Now subscription.

When I go to apps.logos.com, the login button on the top right corner does not do anything at all.

It is the same even when I logged in first through logos.com before going to apps.logos.com.

Am I missing something here?

Edwin

Posts 25125
Forum MVP
Graham Criddle | Forum Activity | Replied: Tue, Jul 25 2017 12:04 AM

Hi Edwin - and welcome to the forums

Ive just tried signing in and it worked fine. I was using Chrome on my iPad.

Which browser on which platform were you using?

Do you have any ad blockers enabled? (Not sure if that is relevant but worth checking)

Graham

Posts 5
Edwin Kwok | Forum Activity | Replied: Tue, Jul 25 2017 2:31 AM

Thanks Graham for your reply. I can login from my iPhone's safari, but could not do so from my OS X computers from Safari nor Firefox browsers.

Then I installed Chrome and the login button works and I could login as normal.

Thanks again,

Edwin

P.S.   Logos staff, there is probably something wrong here.

Posts 195
LogosEmployee
Seth Copeland | Forum Activity | Replied: Tue, Jul 25 2017 10:00 AM

Hi Edwin,

I'm sorry you are having trouble logging in. I'm not able to reproduce the problem on my mac with safari or firefox.

Does the button transition to saying "Please wait ..." or does it never change?

Could you let me know what version of OSX you are on, and what version of safari and firefox you are using?

Thanks,

-Seth

Posts 5
Edwin Kwok | Forum Activity | Replied: Tue, Jul 25 2017 5:39 PM

Thanks Seth,

I have updated the OS and it is working fine now in safari.

Edwin

Posts 166
Dennis Davis | Forum Activity | Replied: Tue, Aug 8 2017 9:39 AM

Edwin,

I'm having the exact same issue using Win 7 Enterprise and IE 11.  At the login page, when I click on 'sign in' nothing happens.  There is no 'waiting' prompt or anything else.  The app just does not respond.  However, in my case it may be because I tried to open the app on my work computer so perhaps there are security settings preventing it from being accessed?

Thanks,

Dennis

Posts 95
LogosEmployee
Lawrence Rafferty | Forum Activity | Replied: Tue, Aug 8 2017 9:46 AM

We are working on fixing a problem that prevents sign in from IE 11 and Edge. Until it is fixed you should be able to access the app with another browser, like Chrome.

Page 1 of 1 (7 items) | RSS