Logos 7 crashes / won't index after changing Logos Now

Page 1 of 1 (11 items)
This post has 10 Replies | 1 Follower

Posts 41
Chris Garrett | Forum Activity | Posted: Sat, Sep 30 2017 11:09 AM

Hi -

Logos 7 won't index (hangs for hours at 0%) and won't open library, open books, etc.  The only change I've done in the past week is ended my subscription to Logos Now, but otherwise everything is the same.  I've attached the logs. 

I would be so grateful for any help or ideas!

thanks,

Chris

Logos 7.9 SR-1 / Reformed Gold / Macbook Air 2015

2821.LogosLogs.chrisgarrett.20170930-140356.zip

Posts 25030
Forum MVP
Dave Hooton | Forum Activity | Replied: Sat, Sep 30 2017 1:32 PM

There is no information in the Indexer log, so please enable logging and upload the logs after 15 minutes of 0%

Dave
===

Windows & Android

Posts 41
Chris Garrett | Forum Activity | Replied: Sat, Sep 30 2017 1:54 PM

Thanks for your help. Here is the log. Does this show what you are looking for?  It has been running at 0% for over an hour.

Thanks!

Chris

5126.LogosLogs.chrisgarrett.20170930-165258.zip

Posts 41
Chris Garrett | Forum Activity | Replied: Sat, Sep 30 2017 3:06 PM

Hi Again -

I have run the logs one more time, with about 20 mins of run time, to see if anything changed. Thanks again for having a look!

Chris

4130.LogosLogs.chrisgarrett.20170930-180542.zip

Posts 25030
Forum MVP
Dave Hooton | Forum Activity | Replied: Mon, Oct 2 2017 12:59 AM

Delete the folder /Users/chrisgarrett/Library/Application Support/Logos4/Data/9myx6t97.py4/LibraryIndex and restart Logos. Hopefully, indexing will complete but it will take some time.

Dave
===

Windows & Android

Posts 41
Chris Garrett | Forum Activity | Replied: Tue, Oct 3 2017 10:52 AM

Thank you Dave.  Followed your instructions, but still have spinning beach ball and 0% indexing after several hours. 

I then deleted the current installation of Logos and re-installed, but have exactly the same result. Here are the logs from today after an hour of 0% indexing.  According to the Logos help files, I tried "rebuild index" but with the perpetual spinning beach ball, it does not actually acknowledge the command.

Thanks for any other tips or ideas!

Chris

1856.LogosLogs.chrisgarrett.20171003-134536.zip

Posts 17
Jeremiah Ketchum | Forum Activity | Replied: Tue, Oct 3 2017 12:20 PM

I think I'm having the same problem Chris is. I've attached "sample" logs.1856.LogosLogs.jeremiahketchum.20171003-151933.zip

Posts 25030
Forum MVP
Dave Hooton | Forum Activity | Replied: Tue, Oct 3 2017 1:50 PM

Chris Garrett:
Thanks for any other tips or ideas!

The logs show problems with Bible Index, so delete the folder /Users/chrisgarrett/Library/Application Support/Logos4/Data/9myx6t97.py4/BibleIndex and restart Logos. If the indexing problem continues you should contact Customer Services.

Dave
===

Windows & Android

Posts 25030
Forum MVP
Dave Hooton | Forum Activity | Replied: Tue, Oct 3 2017 1:54 PM

Jeremiah Ketchum:
I think I'm having the same problem

Your log is dated 20 September and shows that logging is not enabled. after then. Please re-enable logging and start a new thread for your problem.

Dave
===

Windows & Android

Posts 17
Jeremiah Ketchum | Forum Activity | Replied: Tue, Oct 3 2017 4:37 PM

Dave Hooton:

Jeremiah Ketchum:
I think I'm having the same problem

Your log is dated 20 September and shows that logging is not enabled. after then. Please re-enable logging and start a new thread for your problem.

Problem solved. I shut down the indexer in the activity monitor, downloaded a fresh version of Logos 7 and reinstalled it. Fired up and indexing like a champ!

Posts 31
Donna | Forum Activity | Replied: Fri, Oct 6 2017 5:03 AM

Thanks, Jeremiah!!  I had the same problem this morning.  All I had to do was shut down the indexer in the activity monitor and then restart Logos 7.  No need to download a fresh version.

Page 1 of 1 (11 items) | RSS