Page 1 of 1 (8 items)
This post has 7 Replies | 1 Follower

Posts 1935
Nathan Parker | Forum Activity | Posted: Sat, Nov 4 2017 10:26 PM

My Faithlife/Logos email changed recently. I deleted the iPad app and reinstalled it so I could sign in with my email address change.

After doing so, there's a weird text issue displaying in the upper right corner of the screen. Here's what it looks like:

It kind of looks like this, so I wonder if it's an iOS 11 glitch?

https://www.macrumors.com/2017/11/01/ios-11-predictive-text-bug/ 

Nathan Parker

Posts 27774
Forum MVP
JT (alabama24) | Forum Activity | Replied: Sun, Nov 5 2017 3:56 AM

I don't see how they could be related, despite the visual similarities. Have you tried killing the app and restarting your device? Does this happen only with this resource? 

OSX & iOS | Logs |  Install

Posts 443
Bill Cook | Forum Activity | Replied: Tue, Nov 7 2017 5:13 PM

This also shows up on my iPad Pro in the Logos app after the iOS 11.1 update...

Posts 1935
Nathan Parker | Forum Activity | Replied: Thu, Nov 9 2017 5:29 PM

alabama24:

I don't see how they could be related, despite the visual similarities. Have you tried killing the app and restarting your device? Does this happen only with this resource? 

I wasn't sure if they were related or not (I just posted the article "just in case").

I have tried killing the app and restarting my iPad. Same issue.

Happening with every book.

Nathan Parker

Posts 1935
Nathan Parker | Forum Activity | Replied: Thu, Nov 9 2017 5:30 PM

Bill Cook:

This also shows up on my iPad Pro in the Logos app after the iOS 11.1 update...

Mine is an iPad Pro on 11.1 as well. I updated to 11.1 about the same time I did the app reinstall with my account, so maybe it is an 11.1 issue.

Nathan Parker

Posts 443
Bill Cook | Forum Activity | Replied: Mon, Nov 13 2017 8:38 AM

perhaps...

Posts 443
Bill Cook | Forum Activity | Replied: Mon, Nov 20 2017 6:56 AM

Any progress on a fix?

Posts 1935
Nathan Parker | Forum Activity | Replied: Fri, Dec 22 2017 9:02 PM

The latest version seems to have resolved the issue, albeit dramatically. :-)

Nathan Parker

Page 1 of 1 (8 items) | RSS