Re-installation for Alpha 19.1 - Indexer crash and Library has no resources

Page 1 of 1 (3 items)
This post has 2 Replies | 0 Followers

Posts 25
Joe Heng | Forum Activity | Posted: Sun, May 16 2010 3:17 PM

I reinstalled Logos 19.1.  After the downloading the update 3 times  (2.2 GB of data), the library still show no resources. The indexer runs briefly indicating that it is preparing the library but crashes immediately.  I have attached the log. Need help urgently.  Thanks.

 

7041.Logos4Indexer_2010-05-16-225214_joehengMB.crash.zip

7484.A19.1 Crash log.zip

 

 

Posts 15805
Forum MVP
Keep Smiling 4 Jesus :) | Forum Activity | Replied: Sun, May 16 2010 7:02 PM

Appears indexer crashing while identifying an older Logos Library System (LLS) book ending with .LSF 

http://www.logos.com/ArticleViewer/326

Wonder about moving LSF resources in ~/Libronix/BOOKS to different folder, then restarting Alpha 19.1

If Alpha 19.1 completes with resources, wonder if older resources included with Logos account license list - if so, "Update Resources" should download latest version. Logos Customer Service can assist with account licenses.

Another possibility is scan <path> to older LSF resources => suspect some problem file(s) - e.g. DJG.LSF is listed immediately before crash.

By the way, also anticipating Alpha 20 this week.

Keep Smiling Smile

Posts 25
Joe Heng | Forum Activity | Replied: Sun, May 16 2010 8:59 PM

Hi,

 

Thanks much for your help.  I am back in "business".

Page 1 of 1 (3 items) | RSS