BUG: Menu anomoly

Page 1 of 1 (5 items)
This post has 4 Replies | 0 Followers

Posts 433
Bill Cook | Forum Activity | Posted: Sat, Nov 24 2018 8:01 AM

So, in the panel menu of all resources I have a horizontal and vertical rule extending from the "None" option icon. I don't think this should be there. Not sure if it is a video card issue...or something else. It only happens with Program Scaling at values other than 100%. I can hover the mouse over the rules and they disappear and more horizontal rules appear everywhere the mouse moves.

Posts 5558
Forum MVP
Rich DeRuiter | Forum Activity | Replied: Sat, Nov 24 2018 8:11 AM

Bill Cook:
So, in the panel menu of all resources I have a horizontal and vertical rule extending from the "None" option icon. I don't think this should be there.

Confirmed. (At 110% and 90% program scaling - didn't try other scalings.)

FYI: I have Win10, with NVidia video card/driver.

 Help links: WIKI;  Logos 6 FAQ. (Phil. 2:14, NIV)

Posts 21339
Forum MVP
Graham Criddle | Forum Activity | Replied: Sat, Nov 24 2018 8:12 AM

I've just tried this at 120% Program Scaling and I don't see what you see.

So it could be an OS issue - I am on Windows. What OS are you running?

Or - as you suggest - it could be video driver problems.

EDIT: I've just seen Richard's post so not a Mac-specific issue!

I've using an Intel HD Graphics 630 video interface.

Posts 307
Luuk Dondorp | Forum Activity | Replied: Sat, Nov 24 2018 9:22 AM

Confirmed. Windows 10.  Logos 8

Luuk

 

Posts 7859
LogosEmployee

This is a known issue when Program Scaling isn't 100%; please follow this thread for updates: https://community.logos.com/forums/t/174214.aspx 

Page 1 of 1 (5 items) | RSS