Can't move panel to other Logos window via task bar (8.8 Beta 1 WIN 8.8.0.0007)

Page 1 of 1 (6 items)
This post has 5 Replies | 1 Follower

Posts 752
Tim Hensler | Forum Activity | Posted: Fri, Aug 30 2019 6:54 AM

When there are two Logos windows open, we used to be able to drag a tab down to a second Logos window icon on the task bar and it would open that window so we could place the tab in the second window.  That doesn't work now.

HP Pavilion Laptop PC; Windows 10 Home (64bit); i7-8565U @ 1.80GHz, 1.99GHZ ; 16GB of memory
Samsung Galaxy Tab A 10.1 (SM-T580) tablet; Android v8.1; Wi-Fi only; 16GB of storage; 32GB SD card.

Posts 10031
Forum MVP
NB.Mick | Forum Activity | Replied: Fri, Aug 30 2019 10:40 AM

Tim Hensler:
When there are two Logos windows open, we used to be able to drag a tab down to a second Logos window icon on the task bar and it would open that window so we could place the tab in the second window. 

Works for me on Win 10, same beta (running a single monitor: when the second Logos window was open on a second monitor, the functionality did not work, but then I would have just dragged the tab over)

Running Logos 8 latest beta version on Win 10

Posts 2630
LogosEmployee
Philana R. Crouch | Forum Activity | Replied: Fri, Aug 30 2019 1:52 PM

Hi Tim,

I'm unable to reproduce this. When I drag it to the tab it takes a second and the window pop's up and I drag it where I want it to go.

Posts 752
Tim Hensler | Forum Activity | Replied: Sat, Aug 31 2019 6:00 PM

Thank you NB and Philana for testing.  This is strange.  I've used this function often and never had this problem until 8.8 B1.  I've tried it again using several scenarios and still can't get it to work.

HP Pavilion Laptop PC; Windows 10 Home (64bit); i7-8565U @ 1.80GHz, 1.99GHZ ; 16GB of memory
Samsung Galaxy Tab A 10.1 (SM-T580) tablet; Android v8.1; Wi-Fi only; 16GB of storage; 32GB SD card.

Posts 10031
Forum MVP
NB.Mick | Forum Activity | Replied: Sun, Sep 1 2019 5:00 AM

Tim Hensler:

Thank you NB and Philana for testing.  This is strange.  I've used this function often and never had this problem until 8.8 B1.  I've tried it again using several scenarios and still can't get it to work.

Maybe you could make a video showing your layout and what ways you are doing which do not work.

Running Logos 8 latest beta version on Win 10

Posts 752
Tim Hensler | Forum Activity | Replied: Sat, Oct 12 2019 2:03 PM

Problem solved!

After getting some feedback (above) I was sure I had a OS problem, not an application problem. I put up with it for a while until I developed other OS issues.

I downloaded and ran the "Media Creation Tool" (available at https://www.techspot.com/downloads/6734-windows-10-installation-tool.html) and did the "Upgrade" Option (even though I already had Windows 10,1903 and I really wasn't upgrading).  It ran smoothly (for a couple hours) and when it was done all of my OS problems were gone as well as my Logos problem described above.  It basically installs a fresh copy of Windows 10 without disturbing your apps or data (which is an option you choose).

HP Pavilion Laptop PC; Windows 10 Home (64bit); i7-8565U @ 1.80GHz, 1.99GHZ ; 16GB of memory
Samsung Galaxy Tab A 10.1 (SM-T580) tablet; Android v8.1; Wi-Fi only; 16GB of storage; 32GB SD card.

Page 1 of 1 (6 items) | RSS