Filter keeps getting reset to "Show All"

Page 1 of 1 (13 items)
This post has 12 Replies | 1 Follower

Posts 378
Brendon Marks (BCBC) | Forum Activity | Posted: Wed, Jul 29 2020 1:32 PM

I have a filter on this forum, and it keeps getting reset to the default settings.

I "Save and Apply", but it does stay.

Thanks

Posts 378
Brendon Marks (BCBC) | Forum Activity | Replied: Thu, Jul 30 2020 8:01 PM

Brendon Marks (BCBC):

I "Save and Apply", but it does stay.

Sorry, but that should have said "does NOT stay"

Posts 2583
GaoLu | Forum Activity | Replied: Fri, Jul 31 2020 6:16 AM

Can you explain a little more?  Maybe send a screen shot?

Posts 378
Brendon Marks (BCBC) | Forum Activity | Replied: Fri, Jul 31 2020 7:39 AM

It used to be that when I created a filter and saved it, that filter would be applied every time I opened the forum.

Now this is what happens,  I create a filter:

Click on "Apply and Save" and I get this: (as expected).

But the next time I enter the forum it goes back to showing me all 122 pages and if I click on filters it shows me that it has not been saved, and my filter has been discarded or reset to the default. I have been using this filter for years and until recently it worked as expected.

Posts 378
Brendon Marks (BCBC) | Forum Activity | Replied: Thu, Aug 6 2020 5:29 AM

Do you need more information?

Posts 378
Brendon Marks (BCBC) | Forum Activity | Replied: Sat, Aug 22 2020 6:20 AM

Hello, is there anyone in there?

Posts 8666
TCBlack | Forum Activity | Replied: Sat, Aug 22 2020 6:29 AM

All I can say is that under Chrome 84 (84.0.4147.135 (Official Build) (64-bit)) I continue to experience the same issue.  I even nuked my cookies and everything else.  

It continues. 

On another browser, the new Microsoft Edge for example, it works as expected: it remembers across sessions to hide threads I have read.

Hmm Sarcasm is my love language. Obviously I love you. 

Posts 378
Brendon Marks (BCBC) | Forum Activity | Replied: Sat, Aug 22 2020 10:03 AM

On both Edge and Firefox, I don't even have the "Apply and Save" option, and neither save the filter across sessions.

Posts 87
Sean Metcalfe(Faithlife) | Forum Activity | Replied: Sat, Aug 22 2020 11:11 AM

Hi Brendon,

I'm sorry to hear that your having this issue. I will forward this to the team that manages this platform for further investigation.

Posts 378
Brendon Marks (BCBC) | Forum Activity | Replied: Fri, Sep 4 2020 7:44 AM

Thanks, I guess they're busy, huh?

Posts 87
Sean Metcalfe(Faithlife) | Forum Activity | Replied: Fri, Sep 4 2020 12:04 PM

Hi Brendon,

We believe we've identified the issue and resolved it, can you attempt saving your filters once more. If this still occurs please let us know as our development team did find another possible cookie related variable that could be causing this behavior for you.

Posts 8666
TCBlack | Forum Activity | Replied: Fri, Sep 4 2020 1:38 PM

It does seem to be working for me now. 

Hmm Sarcasm is my love language. Obviously I love you. 

Posts 378
Brendon Marks (BCBC) | Forum Activity | Replied: Sat, Sep 5 2020 7:02 AM

It appears to be working the way I would expect, Thanks

Page 1 of 1 (13 items) | RSS