Courses on the Tools menu

Page 1 of 1 (10 items)
This post has 9 Replies | 4 Followers

Posts 2
Rocky Bellomy | Forum Activity | Posted: Fri, Sep 4 2020 2:49 PM

When I open the Tools menu and click on Courses it lists all my courses in the display menu just fine, but when I click on a course to open it, it loads and when I click, "Start", it flashes and displays the message, " Apt.logos.com has stopped working. Please try again." It also displays a "Retry" button.

I can load the book or course through the library search and run or read it that way, but I thought you should know of this bug.

Posts 39
Paul Lehr | Forum Activity | Replied: Fri, Sep 11 2020 1:34 PM

Rocky Bellomy:

When I open the Tools menu and click on Courses it lists all my courses in the display menu just fine, but when I click on a course to open it, it loads and when I click, "Start", it flashes and displays the message, " Apt.logos.com has stopped working. Please try again." It also displays a "Retry" button.

I can load the book or course through the library search and run or read it that way, but I thought you should know of this bug.

I am getting something similar. The message that I get is app.logos.com has stopped working please try again. It has a blue reload button. The reload button takes me back to the start of app.logos.com. Before it goes to the message, it starts to build my course progress on the left and the fails and the message comes up. I can also just load it thru the library. Looks like bug to me. Last time it worked for me was about 3 weeks ago, more or less.

Posts 399
LogosEmployee
David Schwegler (Faithlife) | Forum Activity | Replied: Tue, Sep 15 2020 10:46 AM

Thanks for the report. We're looking into it.

Posts 39
Paul Lehr | Forum Activity | Replied: Wed, Sep 16 2020 7:02 AM

Just checked. Still not working right.

Posts 2
Rocky Bellomy | Forum Activity | Replied: Thu, Sep 24 2020 1:44 PM

Thank you, David. The courses tool is now working.

Posts 39
Paul Lehr | Forum Activity | Replied: Thu, Sep 24 2020 2:10 PM

Thank you... Now working.

Posts 445
chris b | Forum Activity | Replied: Thu, May 27 2021 1:31 PM

App.logos.com has stopped working.

I am having the same problem with courses. I've tried chrome, firefox, chromium edge, brave, and vivaldi.

NT211 Introducing the Gospels and Acts: Their Background, Nature, and Purpose Others seem to work.
Posts 1540
Kiyah | Forum Activity | Replied: Wed, Jun 2 2021 10:30 AM

This problem is back. I'm having the same issue. When I click a course in the Courses tool to open it, it gives the following message:

Posts 1487
Myke Harbuck | Forum Activity | Replied: Wed, Jun 2 2021 12:07 PM

Looks like this was fixed about 2:30 EDST.

https://community.logos.com/forums/t/201161.aspx

Myke Harbuck
Lead Pastor, www.ByronCity.Church
Adjunct Professor, Georgia Military College

Posts 1540
Kiyah | Forum Activity | Replied: Wed, Jun 2 2021 12:46 PM

Thanks!

Page 1 of 1 (10 items) | RSS