Page 1 of 1 (4 items)
This post has 3 Replies | 1 Follower

Posts 1814
Rick | Forum Activity | Posted: Tue, Nov 3 2020 12:31 PM

Today, I was using the Cited By tool. I added a collection to it titled "Carta" (I got a few of the books in Bronze).

The Carta collection was placed at the bottom of the list, so I tried to manually move it towards the top. When I did so, the collection would not move but always stayed at the bottom of the list. I decided to delete and try again. When I try to delete the collection, it copies the collection to the place I previously attempted to move the folder to but also keeps the original folder in place.

I made a video to demonstrate this: https://www.screencast.com/t/iLXtdzEnol 

This is the only collection that I am not able to reposition or delete. I don't know what the problem is. Any ideas? The collection itself is a simple collection. For each resource I added "Carta" in the series field and created a collection by using the rule series:carta

Thanks you for your time.

Posts 2805
Beloved Amodeo | Forum Activity | Replied: Tue, Nov 3 2020 6:21 PM

Rick,

I'm unable to replicate your experience my Carta collection was moved from the bottom to near the top and does not appear duplicated at the bottom. Have you tried closing Logos and powering off and restarting?

Meanwhile, Jesus kept on growing wiser and more mature, and in favor with God and his fellow man.

International Standard Version. (2011). (Lk 2:52). Yorba Linda, CA: ISV Foundation.

MacBook Pro macOS Big Sur 11.1

Posts 1814
Rick | Forum Activity | Replied: Wed, Nov 4 2020 3:40 AM

Beloved Amodeo:
Have you tried closing Logos and powering off and restarting?

Hi Beloved,

Yes, I have tried shutting down (both Logos and computer) several times. The behavior is the same on both my desktop and laptop. It really isn't horrible for me and I can live with it. Thank you for responding to me. Smile

Posts 1814
Rick | Forum Activity | Replied: Wed, Nov 4 2020 10:16 AM

Solution:

I deleted the collection which deleted the tab from the Cited By tool. I then tried making the collection again and got the same results.

I then deleted the collection again. I made a new collection titled "Carta1". This collection worked as expected in the Cited By tool. I then opened the collections tool one last time, deleted the 1, leaving the collection name as "Carta" once again. This renamed the tab to Carta in the Cited By tool and fixed the problem.

Page 1 of 1 (4 items) | RSS