Could not open offline resource.

Page 2 of 2 (40 items) < Previous 1 2
This post has 39 Replies | 1 Follower

Posts 307
Theo | Forum Activity | Replied: Fri, Nov 13 2020 7:35 AM

It has crashed enough Google has asked and I  submitted  crash reports  a few times.

Posts 307
Theo | Forum Activity | Replied: Fri, Nov 13 2020 7:36 AM

Graham Criddle:

Hi Theo

I'm checking I understand what you are describing.

You currently have some resources downloaded to your phone but are unable to download anymore.

Whether or not a resource is downloaded you are unable to open it.

Is that an accurate summary?

Graham 

Yes, plus the program is crashing. 

Posts 307
Theo | Forum Activity | Replied: Fri, Nov 13 2020 7:42 AM

The first  screen is all I get. But I can call up library or I can even go to home page. If I try settings,  it crashes.

Posts 307
Theo | Forum Activity | Replied: Fri, Nov 13 2020 7:45 AM

After a reinstall , it works initially.  But soon thereafter I only get that screen. 

Posts 24236
Forum MVP
Graham Criddle | Forum Activity | Replied: Fri, Nov 13 2020 7:48 AM

Theo:

It has crashed enough Google has asked and I  submitted  crash reports  a few times.

To Google or to Logos?

Posts 24236
Forum MVP
Graham Criddle | Forum Activity | Replied: Fri, Nov 13 2020 7:48 AM

Theo:
Yes, plus the program is crashing. 

Thanks for clarifying that - you did mention it but I missed it.

Posts 24236
Forum MVP
Graham Criddle | Forum Activity | Replied: Fri, Nov 13 2020 7:51 AM

I don't recall seeing reports of this type of serious problem - I don't have anything similar on my Android phone.

It almost sounds as though there is some underlying hardware issue.

Can you try running some diagnostics on your phone?

I have no experience of what tools are available but something like https://play.google.com/store/apps/details?id=com.inpocketsoftware.andTest&hl=en seems to be the sort of thing that could be useful.

Posts 307
Theo | Forum Activity | Replied: Fri, Nov 13 2020 7:52 AM

If I try to open resource  I have not downloaded, the app crashes.

Posts 628
LogosEmployee
Joe McCune (Faithlife) | Forum Activity | Replied: Fri, Nov 13 2020 9:01 AM

Sorry, Theo, we have been having an unusually high number of calls and emails to answer.  We are investigating this issue now.

Posts 307
Theo | Forum Activity | Replied: Sat, Nov 14 2020 6:14 PM

Joe McCune (Faithlife):

Sorry, Theo, we have been having an unusually high number of calls and emails to answer.  We are investigating this issue now.

Thanks!

I think I may have figured it out. Apparently a Samsung optimizer was putting Logos to sleep. I switched the settings to Logos always on and it appears to be working now.

Posts 29030
Forum MVP
JT (alabama24) | Forum Activity | Replied: Sat, Nov 14 2020 7:11 PM

Theo:

My internet is fine. I can do video chat meetings galore with no issues.

OK, but have you tried different internet sources? Are you working behind a firewall? VPN?

macOS, iOS & iPadOS | Logs |  Install

Posts 29030
Forum MVP
JT (alabama24) | Forum Activity | Replied: Sat, Nov 14 2020 7:13 PM

Never mind. Didn’t see this second page. 

macOS, iOS & iPadOS | Logs |  Install

Posts 307
Theo | Forum Activity | Replied: Sun, Nov 15 2020 6:51 PM

JT (alabama24):

Never mind. Didn’t see this second page. 

Please re-mind this post: A sad update!

Apparently under "Device Care" Samsung has some sort of optimization. I thought this was ruled out actually as counter productive/intuitive to make an Android phone open, close, and re-open apps all the time draining the battery and system resources "taking out the trash" too often only to have to go back through the trash to use an app or service and actually cause the phone to lag on Android to accomplish this all in the name of optimizing.!??! Plus Samsung has its own UI on top of Android. I was told its skin was optimized now and would not drag my phone down. However, I'm beginning to think Samsung's philosophy is entirely not well thought out here. Most third party cleaners are almost considered viruses bc of this, yet this is built-in. I again wish they had a single setting for Logos app to not mess with it. I hope I have now fixed it finally!

Anyway, I do suspect this is the culprit. This is my first Samsung purchase. Does any other Samsung user have a fix for this? Is this what keeps jamming Logos? What is the work around?

I have accomplished two things:

1) I told it to never put Logos to sleep.

2) I told it to never clean Logos.

Upon doing #1, I had use of Logos for a lot longer until it started crashing again making me think the issue was resolved hence the above post. I then noticed Logos' storage according to the phone was around 240 mb meaning it somehow cleaned my library. So, I found out how to do #2 now. I was forced to clear cache and data and start over. I will now re-upload my library a 5th time. Is there anything else I need to do? I wish it had an option to leave apps alone and I would check that setting!

Posts 307
Theo | Forum Activity | Replied: Sun, Nov 15 2020 6:52 PM

Theo:

Joe McCune (Faithlife):

Sorry, Theo, we have been having an unusually high number of calls and emails to answer.  We are investigating this issue now.

Thanks!

I think I may have figured it out. Apparently a Samsung optimizer was putting Logos to sleep. I switched the settings to Logos always on and it appears to be working now.

Please see the post immediately above this one for an update.

Posts 307
Theo | Forum Activity | Replied: Sun, Nov 15 2020 7:28 PM

JT (alabama24):

Theo:

My internet is fine. I can do video chat meetings galore with no issues.

OK, but have you tried different internet sources? Are you working behind a firewall? VPN?

I didn't have these issues on my previous devices. I suspect it is Samsung as in the newer posts I have provided.

Again, I can use the internet with no issues so I feel this is not the core issue.

Posts 307
Theo | Forum Activity | Replied: Mon, Nov 16 2020 5:15 PM

I'm still having the issues. Does anyone out there with a Samsung phone  have a workaround?

Posts 307
Theo | Forum Activity | Replied: Mon, Nov 23 2020 7:42 AM

I think finally found the settings to toggle off what's been deleting Logos! Pray it works!

Posts 307
Theo | Forum Activity | Replied: Mon, Nov 23 2020 7:46 AM

What I can't understand  is why my resources from my library  are stored in the cache and not the app's data? Does this matter? How can I change it?

Posts 29030
Forum MVP
JT (alabama24) | Forum Activity | Replied: Mon, Nov 23 2020 7:49 AM

Theo:
What I can't understand  is why my resources from my library  are stored in the cache and not the app's data? Does this matter? How can I change it?

I don't know anything about it, and can't test since I am an iOS only user. 

My <first> thought is that downloaded resources would be in the app data, and "cloud" resources would be in the cache. 

macOS, iOS & iPadOS | Logs |  Install

Posts 307
Theo | Forum Activity | Replied: Mon, Nov 23 2020 7:51 AM

As one can see in the screenshot, the resources I downloaded are in the cache and not data. 

Page 2 of 2 (40 items) < Previous 1 2 | RSS