Citation Not Showing Up in Note

Page 1 of 1 (5 items)
This post has 4 Replies | 1 Follower

Posts 60
Dan Starcevich | Forum Activity | Posted: Sat, Feb 27 2021 1:34 PM

I am running Logos 9.2 on a Mac.  When I copy from a resource to a note the citation is not showing up.  In my preferences I have "Copy Citations" set to YES.  Is there some other setting I need to change?

Thanks!

Dan

Posts 60
Dan Starcevich | Forum Activity | Replied: Sat, Feb 27 2021 2:03 PM

I think I just worked this out.  It seems as if there is some minimum amount of text that needs to be copied from the resource and pasted in the note for the citation to show up.  Earlier I copied just a few lines and no citation.  This time I copied a paragraph and the citation appeared.

Posts 25125
Forum MVP
Graham Criddle | Forum Activity | Replied: Sat, Feb 27 2021 2:13 PM

Dan Starcevich:
 It seems as if there is some minimum amount of text that needs to be copied from the resource and pasted in the note for the citation to show up.

That is correct.

I don't remember the length at which citations start appearing - I would have said about 25 characters but your post suggests it is longer than that.

Posts 60
Dan Starcevich | Forum Activity | Replied: Sat, Feb 27 2021 3:09 PM

I am in it now and it looks like it is intermittent.  I copied something from Calvin's commentary that wasn't long and I got the footnote.  Then I copied something much long from MacArthur's commentary and no footnote.  I am beginning to think this is an anti-dispensational conspiracy ;-) 

Posts 10832
Forum MVP
Jack Caviness | Forum Activity | Replied: Wed, Mar 3 2021 12:16 PM

Dan Starcevich:
I am in it now and it looks like it is intermittent

It has been that way for quite some time.

Page 1 of 1 (5 items) | RSS