Page 1 of 1 (7 items)
This post has 6 Replies | 2 Followers

Posts 4
Patrick Ramsey | Forum Activity | Posted: Mon, Apr 12 2021 6:48 PM

I just bought a new windows laptop and the videos in my mobile education courses are not working.  I can hear the audio but there is no video at all.  

Any help would be appreciated.

Posts 32980
Forum MVP
MJ. Smith | Forum Activity | Replied: Sat, Apr 17 2021 4:19 PM

bump for visibility 7

Orthodox Bishop Hilarion Alfeyev: "To be a theologian means to have experience of a personal encounter with God through prayer and worship."

Posts 319
Matt Hamrick | Forum Activity | Replied: Thu, May 13 2021 1:26 PM

If you haven't gotten this fixed yet in your program settings set hardware acceleration to YES. If it's already set to YES and you still have the issue set it to NO.

Posts 67
LogosEmployee
Ben Sanders (Faithlife) | Forum Activity | Replied: Fri, May 21 2021 4:46 PM

Patrick, did the suggestion in this thread solve your video issue?

Ben S.

Posts 4
Patrick Ramsey | Forum Activity | Replied: Tue, May 25 2021 12:19 PM

That worked!  Thanks very much.

Posts 4
Patrick Ramsey | Forum Activity | Replied: Tue, May 25 2021 9:12 PM

Changing the setting to YES enables the videos to work, but now my home screen is blank.  If I switch it back to NO the videos don't work but the home screen is normal again.

Posts 4
Patrick Ramsey | Forum Activity | Replied: Wed, May 26 2021 6:25 PM

My home page isn't always blank, but I can't really scroll down.  It is like it is frozen.

Page 1 of 1 (7 items) | RSS