Logos Icons displayed on system tray for no reason

Page 2 of 2 (31 items) < Previous 1 2
This post has 30 Replies | 1 Follower

Posts 3109
LogosEmployee
Andrew Batishko | Forum Activity | Replied: Wed, Feb 2 2022 6:58 AM

I'm able to recreate this problem. Thanks for the information. We'll get this fixed.

Andrew Batishko | Faithlife software developer

Posts 963
Tim Hensler | Forum Activity | Replied: Wed, Feb 2 2022 7:23 AM

Thank you Andrew.  

Posts 1708
Kiyah | Forum Activity | Replied: Wed, Feb 2 2022 8:22 AM

Andrew Batishko:

I'm able to recreate this problem. Thanks for the information. We'll get this fixed.

Thanks Andrew. Glad you were able to recreate this. I couldn't upload my logs because I had uninstalled Verbum again and haven't reinstalled it yet.

Posts 3109
LogosEmployee
Andrew Batishko | Forum Activity | Replied: Wed, Feb 2 2022 8:42 AM

Kiyah:
Thanks Andrew. Glad you were able to recreate this. I couldn't upload my logs because I had uninstalled Verbum again and haven't reinstalled it yet.

That's OK. We've got what we need. Thanks!

Andrew Batishko | Faithlife software developer

Posts 3947
LogosEmployee
Philana R. Crouch | Forum Activity | Replied: Wed, Feb 2 2022 12:42 PM

Tim Hensler:

Logos 9.11 RC 1 (9.11.0.0018); Windows 11 (with 11th Generation i7 and Intel Iris Xe Graphics)

When I launch Logos, a logos Icon is displayed in the system tray as if it is indexing.  They don't go away, even if I close Logos, unless I hover over them, then they disappear. Task Manger confirms that no Logos processes are running after I close Logos and the icons are still displayed

This was fixed in 9.11 SR-1, those on the Beta channel will have to wait until we ship 9.12 Beta 1 to get the fix. If you don't want to wait you can download the installer or change your update channel to stable.

Posts 1708
Kiyah | Forum Activity | Replied: Wed, Feb 2 2022 12:55 PM

Philana R. Crouch:
This was fixed in 9.11 SR-1, those on the Beta channel will have to wait until we ship 9.12 Beta 1 to get the fix. If you don't want to wait you can download the installer or change your update channel to stable.

Thanks for getting the fix out so quickly!

Posts 3109
LogosEmployee
Andrew Batishko | Forum Activity | Replied: Wed, Feb 2 2022 1:12 PM

Tim Hensler:
I'll be reinstalling from scratch soon.

Tim, thanks for being willing to work through this in spite of the pain of having to reinstall. I appreciate the extra work on your part.

Andrew Batishko | Faithlife software developer

Posts 963
Tim Hensler | Forum Activity | Replied: Wed, Feb 2 2022 2:01 PM

Your welcome.  Glad I can help.  Thanks for the quick turnaround on the fix.

Posts 963
Tim Hensler | Forum Activity | Replied: Tue, Feb 8 2022 2:45 PM

Is the fix for this in 9.12 Beta 1 (9.12.0.0002)?  It's not in the Release Notes and I don't want to go back to beta without it.

Posts 3109
LogosEmployee
Andrew Batishko | Forum Activity | Replied: Tue, Feb 8 2022 3:37 PM

Yes, 9.12 Beta 1 includes the fixes in 9.11 SR-1.

Andrew Batishko | Faithlife software developer

Posts 963
Tim Hensler | Forum Activity | Replied: Tue, Feb 8 2022 5:08 PM

Thank you Andrew. Back to Beta ... 

Page 2 of 2 (31 items) < Previous 1 2 | RSS