Are Infographics Supposed To Be Showing On The Home Page Yet?

Page 1 of 1 (9 items)
This post has 8 Replies | 3 Followers

Posts 116
B. J. Clarke | Forum Activity | Posted: Tue, Oct 12 2010 9:29 AM

Recent release notes indicate that Infographics can now appear on the home page. Right after seeing this, I launched the home page, and a home page with a graphic appeared for a split second on my screen, then disappeared, tried to reappear, then vanished, and a home page appeared with no graphic.

Since that time none of my home pages have contained Infographics. Are others on the Mac side receiving home pages with Infographics? 

Posts 45
Jesse Frame | Forum Activity | Replied: Wed, Oct 13 2010 8:59 AM

mine seems to be working just fine. (that is, i DO see them on homepage)

Jesse FrameNew Mission Systems International, Australia

Posts 46
Rick Miller | Forum Activity | Replied: Wed, Oct 13 2010 5:10 PM

I am having the same problem with the infographics not showing up on my home page. Is there something in the program settings to adjust?

Wiki Logos 4 Mac Yes L4 Mac START HERE! 

 

Posts 116
B. J. Clarke | Forum Activity | Replied: Wed, Oct 13 2010 8:26 PM

Dear Devs,

I have checked and unchecked every option available in the Customize section of the home page---and nothing has worked.

I have hit fn F5 several times to cycle to a different home page, and still no success--no graphics.

I wish I had thought to send logs right after the episode I described above, but I have opened and closed the program many times since then, and have never had the same result as described above. The home page loads but the graphic does not appear and then disappear. It just never shows up.

Would logs be useful here, or not? If so, should I close and restart the program and then close it again after the home page appears, and then collect logs to send? If not, when would be the best time?

Posts 1861
LogosEmployee
Tom Philpot (Faithlife) | Forum Activity | Replied: Wed, Oct 13 2010 9:02 PM

I'm thinking start up, let the home page generate, then hit F5 a few times, then post logs.

Mobile Development Team Lead

Posts 46
Rick Miller | Forum Activity | Replied: Wed, Oct 13 2010 10:01 PM

Tried suggestion above but still not getting infographics appearing on home page

See logs attached

 

428058.Archive.zip

Wiki Logos 4 Mac Yes L4 Mac START HERE! 

 

Posts 1861
LogosEmployee
Tom Philpot (Faithlife) | Forum Activity | Replied: Thu, Oct 14 2010 9:36 AM

Would you mind posting screen shot of your customize menu on the Home Page?

 

Mobile Development Team Lead

Posts 46
Rick Miller | Forum Activity | Replied: Thu, Oct 14 2010 11:09 AM

Hi Tom

Here is a screen shot of the  Homepage menu as requested

 

3073.Custom Homepage.tiff

Wiki Logos 4 Mac Yes L4 Mac START HERE! 

 

Posts 116
B. J. Clarke | Forum Activity | Replied: Thu, Oct 14 2010 3:43 PM

Tom Philpot:

Would you mind posting screen shot of your customize menu on the Home Page?

 

Been on the road all day. I have attached screenshot below:

 

I also have attached logs below. The logs were taken after starting the program, waiting for the homepage to load, and then hitting the F5 key a number of times to cycle to a new homepage.

 

Incidentally, in posting the logs, the instructions say to attach the SyncClient Errors log along with the other files. However, I don't have such a file in my Logging folder. The file below contains the Indexer.log, the Logos4.log and the Console.log   If you do not have what you need, let me know how to proceed.

60011.Archive.zip

Thanks.

Page 1 of 1 (9 items) | RSS