Bug: Logos 4 Mac 4.2a SR-5 hang and force quit

Page 1 of 1 (4 items)
This post has 3 Replies | 0 Followers

Posts 91
Seth Hewitt | Forum Activity | Posted: Sun, May 1 2011 7:41 PM

Looking at search results with linked English Bibles and NA27 and BHS. A number of resources other were open, but not linked to any of the Bible texts. When moving between search results, the program hung, 1 core of the processor was pegged and the other was at about 20%.

What's interesting about this is that (1) I've not seen a hang like this in a while; and (2) it did not hang the computer. I thought the problem would resolve itself, but after several minutes I forced quit Logos. I've been on the Beta side until the last 4.3 B3 build when I moved to stable. I've not seen this kind of hang in a while.

One other observation: scrolling Bible resources had been getting progressively slower and less responsive all afternoon in the build up to this hang.

Just an FYI.

Seth

7026.LogosLogs Seth Hewitt 20110501-213037.gz

Posts 15805
Forum MVP
Keep Smiling 4 Jesus :) | Forum Activity | Replied: Sun, May 1 2011 8:43 PM

May want to edit post title to add BUG: prefix.

Wiki has Using the Forums page (includes post editing tips).

Logos4.log file has repeated error message: "stringForItem: Missing conditional for type:LDLS4.DataGrid.DataGridLemmaGroup"

Keep Smiling Smile

Posts 91
Seth Hewitt | Forum Activity | Replied: Sun, May 1 2011 9:11 PM

KS4J, good call. Done.

Posts 4077
Melissa Snyder | Forum Activity | Replied: Thu, May 12 2011 11:00 AM

We'll review your logs, thanks.

Page 1 of 1 (4 items) | RSS