Page 1 of 2 (22 items) 1 2 Next >
This post has 21 Replies | 1 Follower

Posts 425
George | Forum Activity | Posted: Thu, Sep 22 2011 3:35 PM

It looks like all the books I previously downloaded to my tablet are giving a "Navigation Failed" error.  They look like they are still on my tablet in Library but can't navigate to them unless I remove them first and download them again.  Having to do this for all the books I downloaded to my tablet will be quite a hassle.  Does anyone else have this problem?  Is there a solution to this problems other than removing and downloading again?

Posts 172
Chris Ease | Forum Activity | Replied: Thu, Sep 22 2011 3:57 PM

I had same problem on motorola atrix phone. I cleared cache, uninstalled beta 11, then reinstalled new version. It works now

Posts 425
George | Forum Activity | Replied: Thu, Sep 22 2011 4:27 PM

The problem is that doing that means downloading again every single book and that is not something I look forward to.  It would be great if we could have a select box in the Library list for every book and a download button for downloading all the selected books. Or have the ability to do that in our account in the Logos site.

Posts 3677
BillS | Forum Activity | Replied: Thu, Sep 22 2011 4:36 PM

Chris:

I had same problem on motorola atrix phone. I cleared cache, uninstalled beta 11, then reinstalled new version. It works now

Same here on an HTC snapdragon (Incredible 2) phone...

Grace & Peace,
Bill


Asus GF63 8RD, I-7 8850H, 32GB RAM, 1TB SSD, 2TB HDD, NVIDIA GTX 1050Max
Samsung S9+, 64GB
Fire 10HD 64GB 7th Gen

Posts 978
LogosEmployee
Dave Dunkin (Faithlife) | Forum Activity | Replied: Thu, Sep 22 2011 5:04 PM

We're looking into the problem.

Posts 172
Chris Ease | Forum Activity | Replied: Thu, Sep 22 2011 5:22 PM

I was thinking that android beta has changed to a non-beta app

Posts 19
Ben Mckay | Forum Activity | Replied: Fri, Sep 23 2011 12:24 AM

Hi, I am experiencing the same problem on Samsung Galaxy S. Don't want to try on Asus Transformer yet in case I lose my downloaded library.

Posts 90
Steve Nicholson | Forum Activity | Replied: Fri, Sep 23 2011 3:45 AM

I have the same problem on my Asus Eee Pad Transformer. Surely I don't have to download 3,500 books again!!!

Posts 6
Michael McGuire | Forum Activity | Replied: Fri, Sep 23 2011 5:01 AM

Same problem on my Sprint HTC Evo 4G

Posts 4508
Robert Pavich | Forum Activity | Replied: Fri, Sep 23 2011 6:53 AM

Steve Nicholson:

I have the same problem on my Asus Eee Pad Transformer. Surely I don't have to download 3,500 books again!!!

You downloaded your whole library???

 

Wow....

 

PS: Kudos for having the good taste to purchase an EeePad... :)

 

Robert Pavich

For help go to the Wiki: http://wiki.logos.com/Table_of_Contents__

Posts 3
Harry R Rowe | Forum Activity | Replied: Fri, Sep 23 2011 12:19 PM

Same with Droid X.  Had to clear cache and uninstall/reinstall.

Posts 45
Dr. Rupert Loyd Jr. | Forum Activity | Replied: Fri, Sep 23 2011 2:24 PM

Ditto Sprint HTC 3d Evo

Posts 1732
Robert M. Warren | Forum Activity | Replied: Fri, Sep 23 2011 6:20 PM

Ben mckay:
I am experiencing the same problem on Samsung Galaxy S

I have a Galaxy S. The new version auto-updated, but didn't function. i uninstalled, cleared the cache, and re-installed. It seems now that all the resources i had downloaded are gone. I don't remember where they were stored (what folder), so I don't know if they're there and Logos has amnesia, or if they are really gone. I didn't have a tragic number of resources downloaded (not 3,500 - ay ay ay!). I use Wifi to download, so it isn't going to cost me to re-download. The lesson, I guess, is that this is Beta software, after all.

Posts 350
LogosEmployee

We just published an update to both Vyrso and Logos for Android which should fix this problem for those of you who did not clear your application data.

You should get it within a few hours. Let us know if the problem persists after updating!

PS: The version will still say 0.9.0.

Posts 1732
Robert M. Warren | Forum Activity | Replied: Fri, Sep 23 2011 7:38 PM

David Schwegler:
We just published an update

Thanks for working late!

Posts 425
George | Forum Activity | Replied: Fri, Sep 23 2011 7:52 PM

Thank you!

Posts 19
Ben Mckay | Forum Activity | Replied: Fri, Sep 23 2011 10:25 PM

Thanks for the quick fix. I am glad I didn't have to delete and reinstall.

Posts 45
Dr. Rupert Loyd Jr. | Forum Activity | Replied: Sat, Sep 24 2011 5:00 AM

Fix worked well, thank you.

 

Posts 350
LogosEmployee
David Schwegler (Faithlife) | Forum Activity | Replied: Mon, Sep 26 2011 10:59 AM

You're welcome, glad it took care of the problem! :)

Posts 33
Shikai Ronnie Poon | Forum Activity | Replied: Fri, Sep 30 2011 6:46 AM

I installed the latest update on both my HTC phone running Android 2.2 and my Acer Iconia Pad running Android 3.2. I noticed something interesting about Hebrew display. It displays correctly on the HTC but each word is turned left to right on the Iconia. Is there any explanation for this?

Page 1 of 2 (22 items) 1 2 Next > | RSS